vineri, 3 ianuarie 2014

Vine Csepreghi la Minaur?

Costi Pruna spunea ieri la TV, in timpul meciului România - Cipru, ca Alex Csepreghi este in ultimele luni de contract cu HCM Constanta si ca din vara ar fi liber. Ba tot el a spus ca omul si-a petrecut sarbatorile in Baia Mare (ceea ce mi se pare normal, pentru ca e de aici) si ca a discutat un eventual transfer la Minaur din vara acestui an.
Pentru a avea o informatie, trebuie sa faci rost de ea. Mai nou, informatiile interesante, in premiera, le auzim de la tv, de la Pruna sau de la Pârvan. Clubul din Baia Mare prefera sa se laude inainte de vreme cu transferuri la presa centrala. Care nu ezita nicio secunda sa dea informatia pe post. Ei nici n-au de ce sa se streseze daca vreun transfer nu se face. Spun ca baimarenii n-au reusit sa transfere si gata.
Ei nu pierd nimic. Tin minte ce afluenta de orice era in anii 1998, 1999, când Minaur câstiga campionatul. Apoi, s-a mutut totul la handbal fete, cand era Selmontul lui Maris. Dupa o pauza destul de lunga, cu mari probleme, lucrurile s-au aranjat la handbal fete (unde e chiar inflatie de atentie - multa atentie sa nu vedem si vreun asasinat din entuziasm, vorba lui Petre Tutea) si se pare ca se va aranja si echipa de baieti.
Asteptam astfel o Camilla Herrem, il asteptam si pe Alex Csepreghi. Sandu Sabou este deja acasa. Au revenit si Irimus, Bondar sau Mihai.

Un comentariu: