miercuri, 15 ianuarie 2014

Alegeri la Federatia Romana de Handbal

Pe 27 ianuarie vor avea loc alegerile pentru noua conducere si noul Consiliu de Administratie al FRH. Sunt trei nume pentru presedentie, nume validate: Remus Draganescu, Cristian Gatu si Alexandru Dedu. Primii doi au un milion de ani si o jumatate de milion in handbal, Dedu este proaspat venit in lumea administratiei.
Baia Mare va fi prezenta si cu votanti si cu votati (mai mult sau mai putin). Il avem pe Liviu Bala (candideaza pentru vice), Daniel Kotecz (CA), Cornel Negrut (nu stiu inca daca a acceptat o propunere) si Ioan Baban (CA - el este si acum membru). Votanti vor fi mai multi, pentru ca sunt mai multi membri: HCM Baia Mare, CS Marta, CS Extrem, Academia de Handbal Minaur, CSS 2 Baia Mare (toti membri afiliati). Fiecare va vota exact asa cum va dori sau dupa cum ii va dicta interesul.

Am incercat sa ma interesez putin, am incercat sa culeg mici informatii si sa le pun cap la cap, sa vad ce iese. Va fi mai mult ca sigur si un tur doi. Acolo unde, normal, vor ramane doar doi. Spun unii ca Draganescu si Gatu vor ajunge acolo, ca-s smecheri si au relatii. Nu este nicio gluma. Oamenii astia chiar au si sunt in stare sa bata la cur regulamente pentru a iesi bine. Am mai simtit ca este vorba de doua lumi, de doua aliante, ca aia care conteaza si-au impartit deja mai multe, mai ales daca vor si iesi. Tocmai de aceea trebuie sa-ti cunosti bine interesul si sa actionezi in consecinta. Trebuie sa ai o echipa gen Oltchim sa te doara-n paispe de ei, pentru ca bati tot.
Eu nu stiu de ce nu da lumea la o parte toata povestea asta, cu armate si luptatori, si sa-l puna pe Dedu. De ce sa ne tot conduca niste oameni care ar trebui sa-si cheltuiasca pensia fericiti? Din pacate stiu ca nu va fi asa.

“Romanian handball is also very interesting. So many talented players and so much potential and Baia Mare is good club with a bright future. The fans in Romania is like nothing I have ever experienced before - simply fantastic” - asa mi-a scris astazi cineva. Si sunt foarte fericit ca a facut-o. Si-apoi de ce sa-i vad tot pe aia?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu