marți, 31 decembrie 2013

Cu masca fara masca - de Revelion

Dar nu despre aceasta vreau eu sa fac acum vorbire. Asa ca fac o scriere scurta, ca in patru ore trebuie sa fiu in alta parte. Si mai trebuie sa fac si baie, cum ati crezut? In primul rand, stau copiii mici la cinematograf. Si anul acesta, revelionul pica fix de anul nou. Nelimitatul e nelimitat, nationalul e national, nu? Ca doar globalizarea e in toata lumea, vorba lui Hagi.
In seara asta ma duc la un chef. Unde mai merg 35 de persoane, altele decat mine. Unele mai importante ca altele, mai ales eu. M-am pregatit bine de tot, mai ales ca trebuie sa mergem si mascati. Putina lume stie ca am vrut sa ma maschez in cocalar, dar pentru asta trebuia sa fac rost de un lant de pus in gat, ca treining am si eu. O sa ma maschez si eu in ruda saraca si grasa a unui om adevarat. O sa vedeti poze mai incolo.
Trebuie sa intruchipam un personaj de film. Eu am vrut sa ma maschez in star porno, dar nu aveam chiar toate cele trebuincioase. Apoi m-am gandit la un film, dar n-am jucat in niciunul. Cineva mi-a spus candva ca aduc a Mel Gibson. Mno, sa ma maschez in Patriot? Ntzzz... Ca din ala is toata ziua. Apoi, Braveheart? N-am vreme sa-mi cresc parul si peruci nu suport din clasa a doua.
Mie imi place Al Pacino. Mult de tot. In Dog day afternoon... nu-mi iese, unde mama dracului sa ascund 50 de kile? Nici un cersetor profesionist si de valoare n-ar reusi.
Apoi am vrut sa ma costumez intr-o jucatoare de la HCM Baia Mare. Trebuia doar sa cer un echipament de la una mai maricica de acolo, care bate spre XL. Minge am eu... Dar nu-mi place sa dau autografe de Revelion, plus ca mi-am luat si binisor de baut.
Nu in cele din urma, m-am gandit sa ma maschez in Hi-Q, trupa ce canta in Centrul Vechi. Zice-se ca incaseaza 4.000 de iepuroi pentru un play-back pe cinste. Si eu pot face pe 2.000 sau chiar mai putin.
Stiu exact in ce ma voi duce imbracat. Si este incredibil de placut. Absolut orice iau pe mine e OK si mama nu poate zice ca nu-mi sta bine sau ca o alta camasa e mai buna. Nu, nu... e mascat
Sanatate si La Multi Ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu