duminică, 5 ianuarie 2014

20 de minute sau 60? La Cluj-Napoca va trebui sa jucam mai mult timp

Din start felicit echipa pentru cele trei puncte. Nu s-a jucat insa cum trebuie mai mult de 20 de minute. Ba chiar in unele momente s-a jucat lamentabil. Adeseori cu suficienta. Nu asta asteapta spectatorii de la dvs, dragutelor. Asteapta victorii clare, ca nu mai sunt motive de oboseala, de Champions League, din astea. Ce sa facem? Serviciul vostru se vede in cele 60 de minute de joc, al altora nu se vede niciodata sau, dimpotriva, este extrem de vizibil.
Da, s-a simtit lipsa din teren a Melindei si Adei. Asta pentru ca am avut o suta de probleme pe partea dreapta de atac. Mai trebuie precizat ca SCM Craiova este o echipa buna, iar de asta o sa va lamuriti in continuare. Si are cateva jucatoare de calitate.
S-a terminat 27-25. Am impartit in trei meciul. Minutul 1-22 (scor 6-11); min. 22-42 (scor 15-2; general 21-13); min. 42-60 (6-12). Mno, ce-i asta, unde am fost handbaliste si unde n-am fost? Unde s-a pus osul si unde nu s-a pus? Unde a intervenit suficienta? 40 de minute slabe, uneori chiar hipermodeste, cu scor general 12-23. 20 de minute foarte bune, cu aparare excelenta si un un procentaj foarte bun la aruncari (aici au fost aproape toate contraatacurile). De ce jucam pe bucati? Ca-i Craiova, ca-i pe locul 8 si ca oricum le batem acasa?
Au fost 2000 de oameni in sala, chiar peste. Au plecat fericiti acasa ca s-a castigat meciul si cam gata. S-a povestit mai mult de finalul tensionat.
Nu inteleg de ce nu avem putere. Am vazut-o pe Gogorita aruncand de la 10m foarte tare si bine plasat. A marcat de 5 ori. de o gramada de vreme astept sa vad si eu la HCM un inter care arunca la poarta din saritura, de pe 9m. Poate dupa ce va intra in teren Melinda (ea zice ca va evolua la Cluj-Napoca). In rest, patrunderi... Treaba a mers foarte bine atata vreme cat apararea a mers foarte bine. De aici si contraatacurile si desprinderea.
Astazi, Claudia Cetateanu si Andrada Maior Pasca au schimbat cursul jocului. Pozitiv. Si merita toate felicitarile. De rau? Nu... E treaba antrenorului. Le doresc succes la Cluj-Napoca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu