duminică, 24 noiembrie 2013

Costica Buceschi merita sa continue proiectul HCM

Nu sunt prieten cu Costica Buceschi, nici cu Carmen si nici cu Eliza. N-am fost niciodata la ei acasa, nu i-am invitat niciodata nicaieri si nici ei pe mine. N-am fost nici la nunta lor, nici la botez, nici la vreo alta nunta sau alt botez impreuna. Ne intalnim intamplator pe camp, cand ies ei cu cainele sau cand are vreunul antrenament. Ne intalnim la meciuri sau aiurea pe strada. Nici macar nu cred ca au numarul meu de telefon. Pe Costica l-am sunat de doua ori si nu mi-a raspuns niciodata, apoi dupa ce a castigat Cupa Romaniei i-am trimis un mesaj si el mi-a dat reply intreband cine i-a trimis acel mesaj.
Nu discut aici despre Carmen sau despre Eliza. Discut despre Costica. Cum il vad eu pe omul asta? Linistit, incredibil de calm pentru misiunea pe care o are. Mi se pare ca este un antrenor care creste impreuna cu echipa, pentru ca asta am mai zis de o mie de ori. Nici echipa n-are experienta, nici antrenorul, nici conducerea, nici ziaristii, nici spectatorii. Toti incercam sa crestem impreuna cu echipa. Asa cum stim, asa cum putem fiecare. Mie imi place omul asta pentru ca se pregateste mereu, pentru ca participa la cursuri, pentru ca isi face temele, pentru ca-l aud la time-out-uri, pentru ca l-am vazut la antrenament. Si, nu in ultimul rand, pentru ca are rezultate. In 2013 a obtinut maxim posibil: locul 2 in campionat, Cupa Romaniei, Supercupa Romaniei, calificarea ingrupele Ligii Campionilor, doua victorii in Liga Campionilor, locul 1 in Liga Nationala 2013 / 2014. Ce sa-i mai cer?
De o gramada de vreme tot umbla povesti cu antrenori. Ca vine ala si pleaca celalalt, ca nu stiu cine nu stiu ce face. Pentru ce? Omul asta si-a facut treaba. Sigur ca sunt unii care vor sa castige Liga Campionilor din secunda 2. Ani de zile a bagat un vapor de bani Gyori Audi ETO KC sa castige un titlu european. Ani de zile. Si a adus antrenori si jucatoare care au salariul cat are toata echipa HCM Baia Mare la un loc. Buceschi merita sa fie antrenor la HCM, in proiectul HCM. Pe care l-a inceput si pe care l-a dus bine pana acum. Oricine poate avea alta parere. Eu insa nu mi-o schimb.

2 comentarii:

  1. Acest mesaj al tau, ar trebui dat forward la cine trebuie.Stim noi cine....

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa il vada cat mai multe lume. Ceea ce ai scris tu ar trebui sa apara si in ziarele locale. Omul merita tot sprijinul nostru.

    RăspundețiȘtergere