sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Nu cred ca putem bate Gyor

Cu predicat, cu virgule, cu ghilimutze. Nu ai cum. Cum sa bati Gyor? Ai jucat duminica meci tare cu Thuringer, de la 18.00, apoi, vezi Doamne te-ai odihnit pâna joi, când ai bagat alt meci tare cu Brasov si vreo 400 de km in autocar. Apoi, ai mai bagat câteva sute de km (catre 7) sa joci cu Gyor. N-ai experienta, oboseala s-a acumulat, minunea ti-ai consumat-o cu Viborg si cam gata. Si-apoi, hai sa nu vorbim prostii. La Gyor joaca trei Dumnezei pe postul lor: Loke, Gorbicz si Lunde. Mai au si tancurile Bulatovic, Amorim sau Tervel. Nu le-a batut multa lume cu clasa pâna acum. Il mai au si pe mesterul Ambros, care se face inteles si in engleza mai bine decât o pot face multi antrenori in limba materna.
Nu, nu cred ca putem bate Gyor. Si nu cred ca Gyor se va compromite sa bage doar rezervele (desi, atentie, nici asta nu garanteaza ca putem face minim un egal). Eu zic ca meciul nostru se joaca duminica, de la ora 16.00, la Thuringer. Si ce-o sa fie vom vedea.
Sunt multumit, foarte multumit, ca fetele astea si antrenorii lor au ajuns aici, ca au facut patru puncte, ca nu s-au facut de bafta. Ajunge. Nu ridic statui, prieteni, nu-i cazul. Sunt doar multumit.

FOTO: Florin Puscas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu