joi, 24 octombrie 2013

Cum bate HCM pe Hypo la Viena?

In primul rand trebuie sa se prezinte. Si o va face. Eu sustin si acum ca vor fi mai multi romani in tribune decat austrieci. Si am argumente: 1 noiembrie e ziua mortilor la ei, adica vineri, si absolut totul va fi inchis. Nici sambata nu va fi mare bucurie, si asta e foarte clar. La meciul cu Thuringer a fost juma’ de sala si, cum momentan Thuringer zice mai mult decat Baia Mare, nu cred ca se vor inghesui oamenii sa dea 20 de euro pe bilet. Apoi, la excursia organizata din Baia Mare nu mai sunt bilete, ultimele doua fiind luate chiar de un prieten al meu. Si nu in ultimul rand, sper ca e inspirat Bala sa-l sune pe Tone, iar romanii din zona sa se stranga la meci.
Usor usor, fetele noastre au prins curaj. A mai venit si dubla cu Norvegia, care le mai pune doua meciuri tari in picioare, ca sunt sase la lot. Costica are la dispozitie aproape o saptamana sa faca reglajele, avand si experienta unui meci deja jucat impotriva lui Hypo (oficial, ca nu pun si amicalul). Gabi Szucs si Geta Dinis se pot pune pe picioare pana atunci. Mai stim si ca o infrangere la Hypo ne face cadou locul 4, chiar si daca ai bate pe Thuringer acasa (pentru ca nu cred ca o poti bate la scor).
Paula Ungureanu este in crestere evidenta de forma, plus ca s-a obisnuit cu noile sale colege. Timea si Meli se inteleg foarte bine. Ai variante pentru schimbari aproape pe orice post. Nu stiu cine va juca pe inter stanga, caci acolo mi se pare ca exista probleme, precum si la jocul cu extremele. Eu am pretentii doar pentru ca, spune vorba, “pofta vine mancand”. Si mizez pe pofta de performanta a fetelor.
Si auzi, mai copil din poza, mai vreau sa-ti spun o data multumesc dupa meciul cu Hypo!

2 comentarii:

  1. Invingi daca ai poarta(habemus Paula), un marcaj om la om la nr 9 al hypo(s-a vazut in repriza a 2 a a meciului de la bm, ca nu erau in stare sa lege 2 pase) si mai e nevoie si de interii sa arunce la poarta.Geiger a fost tematoarea in prima repriza a meciului cu hypo.
    Sper ca fetele sa constientizeze ca pentru multe dintre ele, acest mec i,e doar prima repriza(a 2 a e cu thuringer), in care ar putea scrie istorie prin calificarea in main round.Yes, we can!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. CUM DR ODION MĂ AJUTĂ ÎNTRUCEȘTE-MĂ EX EXITIATOR ÎNAPOI.
    O MULȚUME FĂRĂ MULȚI DE DR ODION PENTRU RESTAURAREA FAPTĂȚII ÎN FAMILIA MEA. Sunt foarte recunoscător dr. ODION pentru munca deosebită pe care a făcut-o pentru mine și familia mea. Am fost căsătorită 19 ani până când o femeie a venit și mi-a distrus căsnicia și familia. Ultimii ani au fost tristi pentru mine fara sotul meu. Sunt foarte recunoscător și recunoscător pentru DR ODION. De când a lucrat pentru mine, soțul meu s-a întors la mine și la copiii noștri, rugându-ne să-l iertăm. Înainte de a contacta DR ODION, soțul meu mă ura în măsura în care nici măcar nu voia să mă mai vadă. Înainte de revenirea soțului meu eram foarte jos, frustrat și singur. Cealaltă femeie era întotdeauna în cale. DR ODION mi-a dezvăluit că această femeie îmi ținea soțul departe și chiar mă făcea să fiu bolnavă. Am găsit DR ODION prin recomandarea unui prieten. La început nu eram sigur pentru că mă îndoiam de turnarea vraja. După consultația DR ODION, mi-a spus că doamna a aruncat o vrajă soțului meu doar pentru a-l păstra doar pentru el și mi-a spus articolele pe care trebuie să le cumpăr. La 2 zile după ce DR ODION și-a aruncat vraja, soțul meu s-a întors la mine în genunchi și a început să mă roage iertare. Sotul meu imi spune si imi arata zilnic cat de mult ma iubeste si chiar vreau sa spun un lucru foarte mare multumiri lui DR ODION. Avem chiar un succes mare de bani. Viața mea despre care am crezut că s-a terminat este acum o viață fericită alături de soțul meu și de copiii noștri. Vă rog, dacă aveți o problemă ca și cum am avut chiar divorț, contactați imediat DR ODION. El îți va schimba viața pentru totdeauna, iar cea mai bună parte este că munca sa nu dăunează nimănui. Contactați-l imediat prin e-mail: (drodion60@yandex.com) sau sunați / Whattsapp numărul său de telefon mobil +2349060503921 contactați-l acum și problemele dvs. vor fi rezolvate pentru totdeauna. Vă mulțumim încă o dată DR ODION pentru marea ta muncă

    RăspundețiȘtergere