duminică, 27 octombrie 2013

Tare mi-e frica de Norvegia...

România a jucat bine cu Norvegia, la Oradea, desi a pierdut 23-25. Noi n-am mai batut echipa nordica din precambrian, dar nici altii nu se pot lauda cu prea multe victorii, atâta vreme cât trupa lui Thorir si a doamnei Marit a cam câstigat titluri olimpice, mondiale si europene. Ori noi, am luat un argint in 2005 la Mondiale si un bronz la Europene cu nentu' Voina.
Surorile Bonaventura s-au cazat bine sunt convins, in fiordul favorit, ca doar ele au fluierat bine finala de la Olimpiada, unde Muntenegru si-a luat-o de la Norvegia de la domnitele astea. Ba chiar cu obraznicie. Ele fluiera si meciul de azi, dintre Norvegia si România, de la Bergen.
Tadici si-a felicitat fetele dupa meciul tur: echipa tânara, fara experienta, adversar fabulos, din astea. Nu ca n-ar fi real. Tare mi-e frica astazi ca o luam serios in bena de la Norvegia. Adica de la 7-8 in sus. Nu vreau asta, dar mai stiu si ca meciurile cu Belarus sunt cele care conteaza pentru noi si ca alea trebuie castigate pentru a merge la Europenele din 2014. Ca la Mondialele din Serbia, din 2013, mergem. Si sper sa vina si Neagu, sa nu mai fie suparata Manea, Chintoan, Geiger si mai stiu eu cine, ca prea s-au retras temporar fete de valoare. Eu zic succes, dar mi-e frica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu