joi, 24 octombrie 2013

Cum bate HCM pe Hypo la Viena?

In primul rand trebuie sa se prezinte. Si o va face. Eu sustin si acum ca vor fi mai multi romani in tribune decat austrieci. Si am argumente: 1 noiembrie e ziua mortilor la ei, adica vineri, si absolut totul va fi inchis. Nici sambata nu va fi mare bucurie, si asta e foarte clar. La meciul cu Thuringer a fost juma’ de sala si, cum momentan Thuringer zice mai mult decat Baia Mare, nu cred ca se vor inghesui oamenii sa dea 20 de euro pe bilet. Apoi, la excursia organizata din Baia Mare nu mai sunt bilete, ultimele doua fiind luate chiar de un prieten al meu. Si nu in ultimul rand, sper ca e inspirat Bala sa-l sune pe Tone, iar romanii din zona sa se stranga la meci.
Usor usor, fetele noastre au prins curaj. A mai venit si dubla cu Norvegia, care le mai pune doua meciuri tari in picioare, ca sunt sase la lot. Costica are la dispozitie aproape o saptamana sa faca reglajele, avand si experienta unui meci deja jucat impotriva lui Hypo (oficial, ca nu pun si amicalul). Gabi Szucs si Geta Dinis se pot pune pe picioare pana atunci. Mai stim si ca o infrangere la Hypo ne face cadou locul 4, chiar si daca ai bate pe Thuringer acasa (pentru ca nu cred ca o poti bate la scor).
Paula Ungureanu este in crestere evidenta de forma, plus ca s-a obisnuit cu noile sale colege. Timea si Meli se inteleg foarte bine. Ai variante pentru schimbari aproape pe orice post. Nu stiu cine va juca pe inter stanga, caci acolo mi se pare ca exista probleme, precum si la jocul cu extremele. Eu am pretentii doar pentru ca, spune vorba, “pofta vine mancand”. Si mizez pe pofta de performanta a fetelor.
Si auzi, mai copil din poza, mai vreau sa-ti spun o data multumesc dupa meciul cu Hypo!

Un comentariu:

  1. Invingi daca ai poarta(habemus Paula), un marcaj om la om la nr 9 al hypo(s-a vazut in repriza a 2 a a meciului de la bm, ca nu erau in stare sa lege 2 pase) si mai e nevoie si de interii sa arunce la poarta.Geiger a fost tematoarea in prima repriza a meciului cu hypo.
    Sper ca fetele sa constientizeze ca pentru multe dintre ele, acest mec i,e doar prima repriza(a 2 a e cu thuringer), in care ar putea scrie istorie prin calificarea in main round.Yes, we can!!!

    RăspundețiȘtergere