miercuri, 9 octombrie 2013

Cum poti bate Gyor?

Nu tare poti, asta e clar. Vorbim de cea mai buna echipa din lume, detinatoarea Champions League. Nu le mai are pe Lekic si pe Radicevic, dar o are pe Bulatovic. Cred ca echipa de anul trecut era putin mai tare ca asta de acum, dar ce poti zice? Gyor este acum aproape cea mai buna echipa din lume? Ce reprezinta Baia Mare in handbalul feminin la nivel inalt? Nimic. Aproape nimic. Ce inseamna un rezultat favorabil cu Gyor, chiar si egalul e fabulos? Ziare pline (si asa vor fi), site-uri pline, respect.
E greu sa gasdesti cusururi celor de la Gyor. Costica Buceschi trebuie sa se bata cu ce crede el, cu mintea lui Martin Ambros, cu problemele de lot pe care le are, cu faptul ca n-a fost grozav de inspirat in primul meci. E tare greu sa combini.
Vom juca acasa, avem publicul spectator de partea noastra, dar mi se par cam putine argumente pentru o victorie. Plus ca, daca va conduce Gyor la 3-4 goluri, salut incurajari... Nu mai striga nimeni nimic. Am exemple garla... Biletul face 45 de lei, astfel ca multi dinspre spectatorii “suparati”, nu tare au bani. E si ciudat pentru unii sa iesa din casa cu 50 de lei si sa aiba bani doar pentru o bere.
Ma tot gandesc cum sa incep meciul, mai ales ca in seara asta visez ca sunt antrenor. Atat doar, in noaptea asta. Fac comparatii si zau ca nu ma intereseaza. A nu se intelege ca ma dau cunoscator. O parere pot avea si eu.
Incep in poarta cu Miha (vrea ea sa-mi arate ca e portar mare, mno), dar le am si pe Paula si pe Biti in zona. Pe stanga, Anamaria si Eliza (iti trebuie multa minte si viteza sa trecu de nasica Tervel). In centru Lucy sau Laura (pe care le folosesc si in aparare - ma decid dupa ultimele antrenamente:)) Pe pivot Timi si pe stanga Meli cu Ada. Am nevoie in aparare de Oana (musai la Amorim, care e si cat casa), de Lucy sau Laura la Bulatovic, si cred ca merge si un fluturas, pe care Jeni il poate face bine... E greu insa cu Gorbicz, fata stie handbalul pe de rost. Ma omoara faptul ca nu pot lega cum trebuie apararea centrala, mai ales ca Loke este fabuloasa.
Sunt acolo trei fete care rad intr-una: Oana, Ana Maria si Zuzi. Mno, dragelor, asta trebuie sa faceti tot timpul, inclusiv pe teren. Si sa aratati nerv... inima de sportiv. Daca si voi va pleostiti, le bagati in boala si pe celelalte.
Inainte de toate insa, nu uitati sa va bucurati de handbal.... Asta trebuie sa faceti, sa va bucurati de handbal. Ati ajuns sus de tot, pentru asta ati muncit. Sa va puteti bucura. Bucurati-va... Daca iese ceva bun, atunci aveti si bonus. Va tzuc... Antrenorul din somn.
PS: priviti imaginea... asa trebuie sa fiti si voi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu