duminică, 27 octombrie 2013

Ce a aflat Tadici dupa dubla cu Norvegia?

Eu zic ca n-a aflat mare lucru. Nu avea ce, pentru ca stia. Nu poti pune probleme Norvegiei fara jucatoarele consacrate si munca extrem de dificila va fi cea de lamurire a unor fete sa revina sau sa vina la echipa nationala. Si sunt convins ca stie bine de tot acest lucru. Cum poti vedea caractere si valoare? La meciuri cu Norvegia poti vedea. Acolo unde este foarte greu. Nu comentez calitatile lui Tadici aici si nici ce as face eu in locul lui, ca nu-i cazul. Eu pot spune doar ceea ce am vazut eu si ceea ce cred despre ceea ce am vazut.

Se poate baza pe Paula Ungureanu, in evidenta crestere de forma. Un lucru minunat si pentru HCM Baia Mare, de asemenea. Cred ca s-ar putea baza si pe Talida Tolnai si mai cred ca n-are asa mari probleme pentru acest post.
Valentina Ardean poate sa-si revina la forma buna, mai ales dupa ce va mai prinde niste meciuri in picioare. Ar mai fi Czeczi, ar mai fi Tanasie (si aici nu glumesc), poate chiar si Ramona Maier sau Cami Balint (tot e ziua ei azi).
Astept revenirea Cristinei Neagu la lot, a Elizei Buceschi si, de ce nu, rezolvarea cazului in romaneste pe varianta Gabriella Szucs, care se apara excelent. Plus ca se cunoaste cu celelalte fete. Gabi Perianu are viitor frumos in fata si enorm de mult de munca, inclusiv fizic. Si mai multa atentie la finalizare (la dubla cu Norvegia au fost 6 goluri din 19 aruncari). Si Cartas ar putea reveni la lot. Tivadar a renuntat deja.
Avem si pivoti de calitate, baiul ca aia mai buni nu vin la lot: Manea, Stanca si Roza Chintoan. Creste si Timeea, se descurca cumva si Crina Pintea, dar va rog.
Mika Bradeanu e inca sefa la centru, clar ca buna ziua. Si aici mai merge Luci Marin, merge si Renata Ghionea, si Laura Oltean, ar mai fi si Ada Moldovan si pustoaica de la Cluj, Cristina Laslo, care imi place teribil.
Interul dreapta este cu adevarat o problema. Nu e Melinda Geiger si e musai de convins. Vizitiu nu joaca nici la Krim. Mai stiu si de Janina Luca.
Ada Nechita, Laura Chiper, Aneta Parvut sunt solutiile pentru banda dreapta.
Ce s-ar mai putea: Cristina Zamfir, poate chiar Andreea Enescu Talvac, Mihalschi cand se face bine, Stefania Florea, Nico Dinca. Sunt jucatoare de calitate, poate mai sunt si prin alta parte si nu-mi vin mie prin cap. Este ceva, poate mai cresc si alte jucatoare, cine stie. Cert este ca Tadici are multe de lamurit. In special cu jucatoarele care nu mai vor sa vina la lot.

2 comentarii:

  1. Poate ca Tadici ar trebui sa stea si cu nepotii un pic.Ar trebui schimbata si mentalitatea ANTRENORULUI,sa nu mergem tot pe ideile si tacticile lor din ani trecuti.Luam si exempul Norvegiei unde fetele se incurajau reciproc,si faceau tactica de joc.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu l-am amestecat pe Tadici. eu am parerea mea despre el si cred ca este cel mai bun antrenor de aparare din tara asta. si atat. dar momentan el e omul care raspunde

    RăspundețiȘtergere