miercuri, 25 februarie 2009

Schorsch - da ori ba?

Nu e nimic concret... Momentan... Dar s-a anuntat ca Heinrich Schorsch ar putea reveni la FC Baia Mare. Radu Tolas spune ca Schorsch e necesar ca aerul (articol). Altii spun ca nu mai are ce cauta la FC. Stau si judec. Oare este bun ori nu? Oare se poate intelege cu conducerea actuala? Apoi aud la TV: Schorsch vrea sa vina cu echipa sa (pe undeva normal). Asta ce inseamna? Conducerea actuala besh, oamenii care vin cu dansul, OK. Iar conducerea actuala ce are de zis? Sigur ca nu-i convine. Mie imi convine sau nu? Habar n-am... Ma intereseaza sa avem fotbal in Baia Mare si, daca se poate, macar de liga secunda. Pot spune conducerii actuale sa dispara? Nu. Are rezultate si este cu un pas in B. Pot spune posibilei viitoare conduceri nu? Nu... Poate ca au solutii si mai bune... Momentan, habar n-am... La fel de mult cum habar n-am cum va merge sportul din Maramures anul asta. Poate ma ajutati voi...

2 comentarii:

  1. decit iarasi cu maestrul Schorsch mai bine desfiintati. Cred ca uitam destul de repede episodul Foresta si chiar cel cu Farul .
    eu unul nu mai calc la meciuri daca se intoarce maestrul ,asa ca :mai bine '' trandafir pe Str. Horea '' decit cactus ....in div B cum ar zice un clasic in viata,bun prieten cu secheleriu.
    nori

    RăspundețiȘtergere
  2. am luat in considerare... si rad putin:)))

    RăspundețiȘtergere