duminică, 22 februarie 2009

Nepoata lui Mussolini...

Nepoata, nici nu ma intereseaza cum o cheama, zice ca ar fi bine ca barbatii români români sa nu mai fie primiti in Italia, macar un an, asa, ca-s techerghei si nespalati. C-asa e bine, fãtucã, isn't it? Cã de ce se intâmplã atâtea tâmpenii cu autori români. La un milion si ceva de pipãlsi români, e clar ca sunt si niscaiva nenorocitzi. Asa cum si din tzara mãtãlutzã, bã fatã, vin o grãmadã cu 3 lei si vor sã facã spectacol. Dar cei multi care vin aici sunt OK. La fel cum sunt si ãia de merg la tine si fac toate meseriile murdare posibile. Te-ai intrebat vreodatã dacã existã vreun nesimtzit de patron din tara ta care sã uite sã plãteascã niste coldusi de pe aici, dupã ce au lucrat. Crezi ca omului ii vine sã aplaude.
Stau si mã gândesc usurel. Cred ca dacã pleacã acum toti românii din Italia, nu v-ar fi cald. Mãcar curvele sã plece si sã vezi distractie. Dar vor pleca cei care trag cu cârca lor din greu pentru doi lei, acolo unde un italian n-ar lucra nici bãtut cu sãpãliga in cerul gurii.
Inainte de a comenta m-as gândi un pic si la "buni", m-as gândi la mai multe. Nicio natie din lumea asta sanatoasa la cap nu suporta violatorii. Nici românii, nici italienii. Sigur...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu