sâmbătă, 28 februarie 2009

Radu Voina - mare antrenor!

Desi nu se poate verifica, pariez ca Tadici batea Krim si Buducnost. Hai, macar un egal... Dar a aparut Raducu Voina, un mare antrenor... Cand ai la dispozitie Oltchim, un gigant de stat, care-ti cumpara orice jucatoare vrei, pentru ca e de stat, nu privat, si nu moare de foame ca alea de stat, si sa nu poti Krim, inseamna ca nu esti antrenor bun. Esti un profitor, care n-ai lucrat niciodata la o echipa de fete, care ai luat o pauza de x-ani de antrenorat si care ai ajuns mare antrenor la nationala pentru ca n-a gasit Gatu straini. El a adus linistea in echipa... Rimanic si Tadici le certa. Maestra combinatiilor, Lecusanu, viitoare nora, rezolva cazuri dupa cazuri... Mai e si Steluta, care-i ajutata in zona si de husband.
Luminita Dinu, Talida Tolnai, Andreea Smedescu, Tereza Paslaru - portari
Valentina Ardean Elisei, Iulia Puscasu, Adina Meirosu Fiera, Narcisa Lecusanu, Anastasya Pidpalova, Regina Shimkute, Roxana Gatzel-Han, Roxana Cherascu, Clara Vadineanu, Oana Manea, Rita Borbas, Gabriella Szucs, Elena Avadanii Berehoiu, Ramona Maier, Steluta Luca, Valeria Bese, Raluca Ivan, Janina Luca, Adriana Olteanu Nechita, Gabriela Tacalie, iar de duminica si Cristina Neagu si Patricia Vizitiu. Din vara va veni si Paula Ungureanu. In acest moment, 26 de jucatoare si doar Smedescu n-a apucat pana acum sa joace in lotul national de senioare. 26 de jucatore inseamna trei echipe. In conditiile in care altii n-au o rezerva decenta. Adica 12 jucatoare care stau pe margine la fiecare meci. In loc sa joace... Asta pentru ca aspiratorul Oltchim are banuti... Si cu astea nu esti in stare sa bati pe Krim... Voina, esti penibil.

2 comentarii:

  1. bine ca ne platim impozitele la timp ca sa poata lua oltchimul in continuare jucatoare. daca o iau si pe GORBICZ eu sunt de acord sa creasca impozitul pe venit .ce'' satisfactii'' o sa avem o sa suplinesca foamea din stomac

    nori

    RăspundețiȘtergere
  2. am spus si o repet: din toate firele albe pe care le am in par, 2 mi le-a facut tata, restul fetele de la handbal; numai fetele jucatoare de handbal... ce sa zic, forta Gyor, ca poate ne baga si pe noi in semifinale!

    RăspundețiȘtergere