duminică, 19 ianuarie 2014

Propunere pentru primarul Baii Mari - de handbal

HCM Baia Mare la fete ocupa prima pozitie in clasament si este o grupare care umple sala, indiferent de adversara. In startul sezonului, primarul Catalin Chereches a solicitat conducerii echipei de handbal sa lase accesul liber in sala la meciurile de pe teren propriu, mai putin la cele din cupele europene. Asa a si fost pana acum. Se umple sala, oamenii vin cu placere sa aplaude succesele echipei antrenate de Costica Buceschi, Magda Kovacs si Ion Belu.
Sunt destul de multi abonati, undeva la 700, care vin si ei, evident, la meciuri. Acesti abonati au mereu conflicte cu oamenii care se aseaza pe locurile care le sunt lor rezervate si de aici pana la un micut scandal este doar un pas. Si chiar se produce. Apoi, e jalnic ce se intampla mai noi pe toate site-urile care se ocupa si de handbalul baimarean, unde abonatii se injura la greu cu cei fara abonament, jignirile fiind grele de tot.
Care este propunerea mea? Foarte simplu. Sa se intre cu bilet, iar acesta sa coste intre 3 si 10 lei. Avand in vedere ca sunt 700 de abonati, in sala ar mai intra undeva la 1000 de platitori la fiecare meci. Sa spunem ca ar fi biletul 5 lei, ori asta inseamna 50 de milioane de lei vechi. Nu-i o suma uriasa, dar nici de lepadat nu este. Si propunerea, care este veche de altfel si spusa de multi, poate fi completata: banii acestia sa fie folositi la plata oficialilor si pentru a invita la un meci antrenorii sportivelor care evolueaza acum la HCM Baia Mare. O invitatie la care sa le fie platit drumul, cazarea si masa. Sunt convins ca oamenii astia merita acest lucru. Au muncit din greu, in conditii adeseori de doi bani, cu privatiuni... sio se stie cat de greu este sa lucrezi cu copii, cu baza. Pentru ca multe fete sunt din Baia Mare, antrenorii din Baia Mare ar putea primi niste insemne, mici recompense... (nu stiu, un tricou semnat de fete, chestii de genul asta). Nimeni n-a mai facut asta in Romania! Si-i pacat!

2 comentarii:

  1. Toti venim cu idei, insa nu se schimba nimic. Sper ca si conducerea HCM-ului sa realizeze ca nu se poate continua cu intrarea libera.

    RăspundețiȘtergere