duminică, 26 ianuarie 2014

Avem nevoie sau nu de Ardean?

Nu stiu sigur, dar se spune ca Valentina Ardean Elisei va semna cu HCM Baia Mare. Nu zic eu asta, zice Prosport, si probabil ca are surse bune. Sa nu-si imagineze nimeni ca nu am incercat sa verific daca este ceva adevar in toata aceasta poveste, mai ales dupa ce HCM si-a asigurat serviciile Camillei Herrem din vara.
Sunt macar doua unghiuri din care poate fi vazuta toata povestea asta. Sentimental sau pur sportiv, pentru performanta mare. Nu fac comparatii intre Elisei Ardean si jucatoarele care activeaza acum la echipa noastra. Sunt sentimental gandindu-ma ca Rudics, Tanasie si Maior Pasca (nu conteaza ordinea)nu prea isi vor mai gasi locul la HCM, atâta vreme cât le ai pe Herrem si pe Ardean. Probabil ca vor fi imprumutate, iar peste un an doi, in functie de cum merge treaba, sa le ai inapoi, pregatite si apte de joc, asta in cazul vor merge la o echipa unde sa joace meci de meci. Desigur, Jenica Rudics nu mai poate face acest lucru. Poate juca oriunde, dar nu conteaza pentru vreun imprumut.
E posibil ca HCM sa aiba o echipa a doua din sezonul viitor. Baiul este ca o echipa in Divizia A nu foloseste foarte mult fiind un nivel destul de slab. Daca echipa a doua ar avea drept de promovare atunci lucrurile ar sta diferit, pentru ca ar promova mai mult ca sigur. Baiul e ca face bani multi. Who knows?
Daca vine Ardean aici inseamna ca lumea si-o doreste. Ori lumea asta este formata din conducatorii clubului si antrenori. Altfel nu se poate, in mod normal. De asemenea, sunt convins ca macar doua jucatoare isi doresc sa o aiba din nou coechipiera pe Alice, si aici ma refer la Paula si la Ada Nechita. Care banuiesc ca au un cuvânt de spus la echipa noastra. Cele trei se cunosc bine, iar Alice este chiar nasa de botez al copilului portarului echipei noastre.
Valentina Neli Ardean Elisei este o jucatoare de valoare si asta n-o poate contesta nimeni. Ea a aratat ca poate juca la un nivel bun, fiind convoncata la echipa nationala de Tadici, participând si la Mondialele din Serbia. Daca vine in Baia Mare ii doresc succes, daca nu vine, ii doresc succes.

4 comentarii:

  1. Mai mai o sa va fie greu.....

    RăspundețiȘtergere
  2. mie, personal, nu are de ce sa-mi fie greu - si semneaza-te daca tot imi lasi comentariu

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-as dori sa o vad la echipa noastra. Cred ca la ora actuala suntem acoperiti pe acest post. Dar daca oamenii din conducere considera altfel, posibil sa fie nevoie. Totusi, sper sa nu vina :D

    RăspundețiȘtergere