duminică, 21 noiembrie 2010

N-ai ce cauta la Oltchim, Meli...


Spun cu tarie: Melinda Geiger n-are ce cauta la Oltchim Rm. Valcea. S-a dus degeaba acolo. Orice alta echipa din strainatate putea alege. Din alea bune (cel putin asa spune conducerea HCM). Nu poate juca in fata Stelutei Luca si, mai ales, a Patriciei Vizitiu. Bine, Luca pune pusca jos la finalul sezonului, asa cred eu...
Vizitiu are o prietena foarte buna la Oltchim: Neagu... Nici nu va imaginati cat de important este acest lucru. Geiger nu are. Am vazut si astazi... Meli a jucat cinci minute, a primit trei pase, a aruncat o data la poarta (rau) si Kovacs a trimis-o pe banca, in capat, dupa cum au zis comentatorii. Melinda da randament cand joaca meci de meci si tot meciul. Te scoate din rahat. Am un multime de exemple, inclusiv finala Cupei Mondiale.
La Valcea sunt 21 de jucatoare, platite bine. La celelalte superechipe din Europa sunt 13-14 jucatoare, platite bine. Restul copii, tinere. Larvik, care ne va sparge daca ne vom mai intalni cu ea a avut cinci jucatoare mai putin cu Valcea si a avut numai 10 fete de toate.
Melinda, pleaca repede de la Oltchim, altfel de vei pierde acolo. Nu-i asa mare inginerie sa castigi un titlu national acum. Oricum, succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu