luni, 7 aprilie 2014

Cutremur in fotbalul romanesc?

Care cutremur, tati? Eu stiam ca e ceva rau cand e cutremur. Mitica Dragomir la brutarie este vreun cutremur? Noooo....
Miscare puternica si brusca, verticala, orizontala sau de torsiune a scoartei Pamântului, provocata fie de dislocari subterane, de eruptii vulcanice etc., fie de fortele mareice, ciocnirea unor meteoriti cu Pamântul. Aici nu intra Dragomir. Deloc... Pentru cine e tragedie ca Dragomir dispare din peisaj? Pentru familia sa si pentru cei carora le da bani. Atat. In rest, nu intereseaza pe nimeni. Dimpotriva.
Dragomir are avocat o doamna. Alina Gingirov zice: “Ne dorim sa scape fara mandat de arestare, dar asteptarile noastre sunt rezervate. In conditiile in care am fost asteptati cu ordonanta de retinere, probabil vom fi asteptati la Tribunal cu mandatul de retinere pe 30 de zile. Cea mai severa masura pe care o solicita procurorii este arest pe o perioada de 29 de zile. Sub nici o forma nu se astepta. Dimpotriva, a gasit acte in dovedire, fara sa fie gasite la perchezitie. Evident ca au fost ignorate”.
Ce cred eu despre Mitica Dragomir? Unul asa cum au fost multi dupa 89: militian de proasta calitate, pus pe capatuila, dispus sa faca o gramada de lucruri aiurea pentru a iesi in fata. Nu se pricepe la fotbal, insa este extrem de smecher. Lingusitor maxim... 30 de zile de arest preventiv vor insemna, sunt convins, un vagon de informatii pentru procurori.
Merita nesimititul asta 15 salarii compensatorii (150.000 Euro) dupa ce a pierdut alegerile la LPF? Pentru ce? Mitica la puscarie... ar fi al 9-lea personaj din fotbalul nostru de cacat care intra la puscarie in ultima vreme. Sa nu uitam de mizeriile de acum cativa ani, cu Avram, Constantin, Corpodean, Lica, Penescu, Savaniu, toti trecuti prin Brutarie, nu toti condamnati insa. Toti astia au fost pastoriti de cineva... Sandule, la tine nu se strange latul? Sau ai fost ascultator?

Un comentariu:

  1. Si daca intrat Mitica, nu cred ca fotbalul nostru se va curata prea curand. Defapt, care fotbal e curat? Ca nu vedem si nu auzim noi toate porcariile, nu inseamna ca nu se intampla. Meciuri trucate sunt si in Germania, Anglia etc. Bani spalati in Spania si lista poate continua, Fotbalul e o afacere murdara de ani buni.

    RăspundețiȘtergere