duminică, 29 martie 2009

Bani la sport

CJ a aprobat 28 de miliarde... 1,5 se duc la rugby, 1,5 la fete handbal; sunt dusi de fapt (Italia si Leipzig); raman 25; se zice ca 5 se duc la copii si juniori... raman 20... CL zice ca sare la care cu 16.3 miliarde, dintre care 6,3 sunt duse deja; 2 la FC, restul nu se spune unde; mai raman 10... asta inseamna 30 de bete pentru sportul din MM anul asta; mai exact din Baia Mare, pentru ca altii nu prea primesc sau primesc neesential...
Se vorbeste de cinci echipe divizionare. Ar fi 6 miliarde pentru fiecare. FC Baia Mare are datorii la stat, nu primeste nimic. Raman 4 echipe pe 30 de bete. Adica 7,5 miliarde de caciula. Sa zicem ca rugby ia mai mult, pentru ca sunt multi. Zicem 10. Restul raman aproape de 7. Toate cele 4 echipe se mai cheama si Stiinta, deci mai vin niste banuti si de acolo. Rugby si handbal masculin mai sunt si CSM. Alti banuti si de acolo.
Anul asta avem cei mai multi bani din ultimii 20 de ani. Stau si ma uit prin clasamente si se pare ca avem si cel mai slab an pe linie sportiva. "Salvati sportul maramuresean" sa-si faca altii case.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu