duminică, 23 februarie 2014

Biletul, doamna, biletul... ce facem HCM?

Trebuie sa mai lucrati la organizare. Mult. Oamenii nu suporta prea multe, iar astazi, la meciul dintre HCM si Corona chiar s-au luat la bataie in tribuna I. Nu cu brasovenii, intre ei. De la celebrele bilete cu loc, fara loc, fara bani sau cu bani, xeroxate sau nu, rosii sau gri. Saptamana trecuta, prietenii mei si-au cumparat bilete cu loc si doi dintre ei au stat pe scari, deoarece au fost alti oameni (culmea, prieteni ai lor - deci nu s-au luat la bataie) cu aceleasi locuri.
Astazi, circul a fost suprem. Pe langa faptul ca nu vezi unde sunt scarile si ca ar fi bine sa ne fereasca Dumnezeu de necazuri (apropos, organizatorul meciului se duce in puscarie daca un om are probleme medicale tribuna si nu poate fi evacuat de acolo).
Unui prieten al mei i s-a explicat de ce se dau bilete mai multe pe acelasi loc. Se respecta numerotarea de pe vremea cand erau gradenele cu scaune. Acum sunt sunt scaune individuale si numarul lor este mai mic. Mie nu mi se pare o scuza.
Joi, un prieten al meci si-a cumparat un bilet fara loc (doar atat a mai gasit) - este xeroxat clar. Si l-a cumparat de la casa de bilete.
Ce zice “suporter”, comentariu de pe site-ul emm.ro: “am stat la coada la bilete 2 ORE in ploaie, pana sa se deschida casa. in fata mea au fost 29 de cumparatori (numarati personal de mine). Cand mi-a venit randul sa cumpar bilet mi s-a spus ca NU MAI SUNT BILETE CU LOC!!!!! Cum naiba, 29 de oameni au cumparat toate biletele? Dupa ce i-am spus punctul meu de vedere celui de la casa de bilete, mi-a spus ca mai are doar cateva in spatele galeriei. Ok, am cumparat 3 bilete si am plecat. Azi, in ziua meciului, m-am trezit ridicat in picioare de 4 ori de niste oameni care sustineau ca eu stau pe locul lor si mi-au aratat biletul, si intr-adevar, era locul cu numarul pe care l-am avut si eu pe bilet. In sectorul A a avut loc chiar si o altercatie intre cativa oameni, probabil tot pe neintelegerea asta.” - si asta este absolut real.
Inca ceva: sunt minim 1.000 de bilete de vandut, cu loc. Nu pot fi vandute la 29 de oameni, asta e clar.
In foto: xeroxatul

3 comentarii:

  1. Mircea, oamenii sunt prosti pt ca accepta batjocura asta, eu de atunci din calificari (cand am fost batjocorit pr banii mei) nu ma mai duc la nici un meci in Baia Mare si nici nu am sa o mai fac atata timp cat se intampla asemenea lucruri si nimeni nu e tras la raspundere! Plus de asta au pus si un pret de rahat la bilete, doar sa inchida gura celor care platesc abonamente... Mie unul, imi e scarba si rusine de organizare, SA LE FIE RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa fie biletul 15 lei. Sa fie bilete exact cate locuri sunt in sala. Nu tu in picioare, nu tu pe scari. Unde credem ca suntem, in trenurile din India? Oricum eu am renuntat sa mai ma duc la meciurile fetelor. E bataie de joc. Eu nu imi doresc abonament, dar sunt dispus sa dau si 15 lei pe un bilet. Si 20 daca e pana acolo, doar sa fie. Sper sa se schimbe ceva cat de repede.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu privesc meciurile la televizor. E prea mare imbulzeala si caldura in sala. De cele mai multe ori nici in picioare nu ai unde sa stai.

    RăspundețiȘtergere