sâmbătă, 8 februarie 2014

Transferuri la HCM Baia Mare - altele decat Arenhart si Do Nascimento

Citesc si ascult, vorbesc cu unii cu altii si incerc sa cred ca am nevoie uneori de mai mult de trei surse. Astazi, la TV, m-am distrat. Costi Pruna, crainicul, incerca sa afle si el ce noutati mai sunt pe la HCM si CSM. La randul sau a primit si nume, a auzit si el. Presa centrala cand afla ceva, chiar daca nu este sigur, chiar daca nu e semnat niciun act, spune. Tocmai asta n-o facem noi. Transferurile nu sunt confirmate de conducerea clubului, dar elemente sunt.
Asadar, pe langa Barbara Arenhart si Alexandra Do Nascimento, conducerea clubului baimarean s-a gandit si la alte nume. Le-am pomenit foarte clar si in materialul aparut pe infomm.ro vineri. Inainte de meciul cu CSM Bucuresti, nu s-a anuntat nimic, apoi, in timpul meciului, Costi Pruna a sustinut ca HCM a semnat cu cele doua brazilience contracte pe doi ani. Stirea aparuse joi seara si in prosport.ro.
HCM a “facut rost” de jucatoare pe mai toate posturile, dar pe cele la care suferim cel mai tare sunt inca discutii. Sigur, asta nu inseamna ca nu vor mai veni si alte jucatoare: Sanja Damnjanovic (Viborg) si Nadja Nadgornaja (Thuringer HC) - stanga; Ksenia Makeeva (Dinamo Volvograd) - pivot, Lina Anna Jorgensen (FC Midtjylland) si Elena Gjeorgjievska (inter dreapta).
“Candidatele” pentru inter stanga au trecut prin Baia Mare in acest sezon de Liga Campionilor. Damjanovic este de nationalitate sarba, este nascuta in 25 mai 1987 si are 1.77m, deci nu este un inter foarte inalt. In schimb, da multe goluri. Acum, Viborg joaca pentru a treia oara intr-o saptamana cu Holstebro, in optimile Cupei Cupelor si trebuie sa pastreze un avans de 6 goluri. Sanja a fost accidentata si revine tocmai cu ocazia acestui meci, spre satisfactia tehnicianului Christian Dalmose.
Incantat as fi daca as vedea-o la HCM si pe Nadja, o jucatoare nascuta la Kiev in 22 septembrie 1988, dar care si-a luat cetatenie germana, jucand chiar pentru Mannschaft.. Nadja este o jucatoare inalta si puternica, 1.84m, care face ambele faze. Joaca la Thuringer si astazi a marcat 3 goluri si a luat rosu pentru trei eliminari.
Elena Gjeorgjievska - nascuta in 27 martie 1990, 1.84m, macedoneanca. Joaca la Buducnost si se pare ca-i va conveni sa vina la HCM, dat fiind faptul ca Bulatovic se pare ca lasa Gyor la finalul sezonului si revine la Podgorica. In ceea ce-o priveste pe Jorgensen, eu nu cred ca va veni. Si nici altii nu cred. Si Line Anna este o jucatoare tanara, fiind nascuta in 31 decembrie 1989. A jucat azi impotriva lui Thuringer si a marcat de trei ori.
Makeeva este un pivot puternic, la 1.82 m, tanara (nascuta pe 19 septembrie 1990) si joaca acum la Dinamo Volgograd, care este in Cupa EHF.
Sper sa-si prelungeasca si Paula Ungureanu intelegerea, sa i se prelungeasca si Laurei Oltean contractul care expira in vara si nu mai sper nimic. Se spune ca Rudics va deveni kinetoterapeut la echipa, iar Cetateanu antrenor cu portarii.
Asta insemna doi oameni in minus. Echipa are acum 20 de jucatoare si va avea 26 (probabil), dupa transferurile efectuate. Minus cele doua care “pun pusca jos” sunt 24. Probabil vor mai fi imprumutate si alte jucatoare. Nu inainte insa de a se sti cu exactitate cine vine.

2 comentarii:

  1. Ne facem echipa de talie mondiala. Sper sa nu ajungem in situatia Oltchim. Ar fi dureros.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai, Makeeva si Elena Gjeorgjievska sunt la Hcm ! Prost mai esti .

    RăspundețiȘtergere