luni, 10 februarie 2014

Succes, Alecule!

Nu-i zice lumea Sandu, cum am crede noi ca i se poate spune unui Alexandru. E mare, dar nu e Alexandru cel Mare. Fizic e mare. A fost suficient de mare si ca handbalist, desi nu pot sa-l compar cu Gatu. Nici nu am cum, n-au jucat in aceeasi perioada, n-au evoluat pe acelasi post. Oricum, si stiu ca nu are de ce sa se supere, Gatu a fost un jucator mai bun decat el. Chiar daca n-a jucat la Barcelona. Pot zice: “pe vremea lui Gatu”, dar nu pot zice pe vremea lui.
L-am cunoscut in Baia Mare, vorbea cu nea Puiu Pana (care, banuiesc ca l-ar fi votat pe Gatu). Culmea, vorbeau de Horatiu Gal, antrenorul celor de la Potaissa, si toti am fost de acord ca Horatiu e cel care a rezolvat cazul la Turda. Atunci am spus si cum poate fi anihilat Gal: aducandu-l la noi:)
Nea Alecu, mai Alecule (ca-s mai in varsta ca tine cu doi ani), succes! Si sa nu uiti, asa, prin mai, sa apari din nou in Baia Mare (o sa fie atunci multa lume, nu ca in “campanie”), cu medalii... sa le dai fetelor de la HCM. Din clipa aia vei redeveni prieten cu toata Baia Mare (stiu ce spun).

FOTO: Dedu felicitat de regele Spaniei, Juan Carlos al doilea.. imagine din 1998

4 comentarii:

  1. Era necesara schimbarea la FRH. Am ramas surprins ca a iesit Dedu, insa ma bucur enorm. Poate se va schimba ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. se pot schimba destule. important este sa se schimbe in bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca pt Baia Mare e mai rau cu Dedu, se stie si cu cine a votat HCM si s-ar putea sa se razbune pe noi mai ales ca CSM Bucuresti si Corona au votat cu Dedu. CONCLUZIE: DEDU V-A SPRIJINI PE CSM BUCURESTI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu are legatura. Dedu nu e astfel de om. daca ai echipa, nici macar nu trebuie sa te intereseze cine e presedintele FRH. trebuie sa fii tampit sa dai intr-o echipa care are performanta, in conditiile in care tu vrei sa ai echipe care fac performanta. asta inseamna ca la orice alegeri, cine voteaza impotriva trebuie distrus... ori nu e chiar asa, chiar daca traim in Romania

      Ștergere