luni, 3 februarie 2014

Astazi am cunoscut-o pe Paula...

In ziua de 24 iunie, portarul Paula Ungureanu a semnat cu HCM Baia Mare. Am fost la prezentarea jucatoarei la Primarie, am pus doua intrebari (singurele din toata povestea). Atunci, Paula mi s-a parut trista. Ce-am zis atunci: “Sincer, mie nu mi s-a parut deloc fericita. La fel de adevarat este ca nu o cunosc deloc si habar n-am daca este sociabila sau retrasa (poate obosita). De aia nici nu e bine sa dau vreun verdict si nici nu-l dau. Dar trista tot mi s-a parut. Mai exact, n-am vazut bucurie pe chipul ei, n-a fost nici dialog serios, n-a fost nici un contract, nici un tricou cu HCM.
Managerul ei a spus ca ambii sunt fericiti ca au venit in Baia Mare, ca accepta proiectul... au acceptat insa semnarea contractului pe un an, cu posibilitate pentru inca doi. Recunosc ca Paula putea merge pe alti bani in foarte multe alte locuri. Eu am intrebat-o cat are contract si daca vine cu sotul ei. Astea au fost toate intrebarile. S-o ai pe Paula aici si sa nu intrebi nimic... asta e.
Sunt destul de convins ca o evolutie buna a HCM-ului in cupe, un titlu national si banii lauti la timp o vor face pe Paula sa ramana aici. Pentru ca public beton este. Plus ca la noi va fi plina sala si cu liga a doua daca jucam. La noi, publicul e flamand de performante”.

Asta am scris atunci. Intre timp am vazut-o de mai multe ori pe Paula. Am vazut-o in primele doua meciuri din Liga Campionilor, cand n-a mers treaba. Am vazut-o apoi in urmatoarele patru meciuri din Liga, adevarata - adevarata, asa cum o stiam. Alergam in parc si m-am intalnit cu Paula acolo (era cu copilul la plimbare) si mi s-a parut foarte amabila si dornica de povestea. Apoi, m-am intalnit intr-un mall in Viena, cand mai erau cu cineva si nici macar nu ne-a raspuns la salut. Dupa meciul castigat cu Hypo, eram jos in sala si mi-a sarit in brate, iar eu am fost surprins total. Apoi, a mai trecut o faza din asta cu lipsa raspunsului la salut. N-am stiut ce sa cred, dar nici nu am dat verdicte. Pana la urma, Paula a venit aici nu sa fie amabila cu Grumaz, ci sa joace handbal.

Astazi, am cunoscut-o pe Paula si am schimbat mai multe vorbe cu ea. Acum sunt si mai linistit. Si aproape pariez ca va ramane la HCM Baia Mare chiar daca nu am schimbat absolut niciun cuvant despre acest subiect. Sa se faca bine, ca mai sunt meciuri. N-are baiuri la coapsa, astea s-au rezolvat. Baiul e tot cu soldul, ala care-i face probleme de o buna bucata de vreme.

2 comentarii:

  1. Cu totii asteptam cu sufletul la gura semnarea contractului. Eu mi-as dori sa o foloseasca si pe Mihaela mai mult, e de viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihaela are 28 de ani si ar trebuie sa joace chiar foarte mult; probabil ca Buceschi nu are incredere in ea... nu stiu sigur. oricum, mie mi se pare ca e debusolata.

    RăspundețiȘtergere