luni, 9 septembrie 2013

700 intr-o ora...

Ii spun prietenului meu sa mearga azi la sala sa-si cumpere bilete pentru meciurile din Champions League, de sambata si duminica. Se duce linistit si-mi spune ca a luat si ca nu era nici dracul la rând. Citesc apoi si ma minunez ca in prima ora s-au vândut 700 de bilete. Cui? Cine le va vinde mai apoi la suprapret in ziua meciului?
In mod normal, clubul din Baia Mare ar trebui sa vanda maxim 2.060 bilete, cât e capacitatea salii. Vreo 300 sunt abonati, mai exista bilete-invitatii pentru jucatoare si conducerea clubului (normal), mai exista niste bilete pentru galeriile echipelor oaspete care vor veni in Baia Mare. Nu dau cifre ca nu ma intereseaza si nici nu le cunosc. E bine ca sala va fi plina. Citesc in ziare ca primarul a rugat conducerea clubului sa dea bilete mai ieftine pentru copii si pensionari. Buna imagine. Ma enerveaza foarte tare ca pentru mine si pentru cei ca mine nu se face absolut nimic in orasul asta.

Un comentariu:

  1. Informatiile cu privire la bilete au fost tot timpul contradictorii.Ba ca s-au vandut toate biletele, ba ca mai sunt bilete...Stai sa vezi ce "distractie" va fi daca se califica in grupe...
    Mircea, am o intrebare.Viman(fostul portar) de la echipa de baieti, si-a transferat functia administrativa la echipa feminina?

    RăspundețiȘtergere