marți, 2 iulie 2013

Sa fim sanatosi... care-s cele 18?

Mno, tocmai ce-am citit ca Ada Nechita a pus capat relatiei cu Florin Costea... Ada, draga, daca-ti gasesti pe cineva in Maramures in urmatorul interval, cat ai contract, nu mai pleci de aici:)
Mai incercam sa credem ca in doua trei zile Eliza Buceschi va reveni la HCM (de unde nici n-a plecat). Poate chiar maine se va rezolva ecuatia asta, parca cea mai incurcata din aceasta vara. Intre timp, fetele se pregatesc, iar cele noi sunt absolut ok. Nici nu-i de mirare, deoarece baimarencele stiu sa-si primeasca noile colege cum trebuie, plus ca ele se si cunosc, de pe la loturile nationale sau pur si simplu de la meciuri.
Mai stim ca HCM pleaca la Techirghiol saptamana ce vine. Refacere si cantonament. Nu la Mamaia, ca nu-i vreme de distractie. Si mai stim ca la Techirghiol vor pleca vreo 20 de jucatoare, de fapt vreo 18. Adica Tanasie de duce la lotul de tineret si va reveni la echipa abia la meciurile din Germania, din amicale. Nici Paula nu pune piciorul la mare, dar va veni la cantonamentul montan.
Acum stau si ma gandesc care ar fi cele 18 fete care pleaca:
Smedescu si Cetateanu (portari)
Rudics, Geiger, Pirvut, Nechita, Tatar, Dinis, Maior Pasca, Szucs, Marin, Buceschi, Ghionea, Oltean, Tomescu, Chirila, Puiu, Bondar. Nu stiu daca zic bine, dar asa cred. Dar poate sa apara in zona si Reka Tamas, Ciunt, Bota, Puscas, Negria, Ad. Tamas.
Mai sunt Tanasie si Ungureanu...

2 comentarii:

  1. Ai fost azi la alergarea fetelor?
    Ada deja are un fan care la primu antrenament ,incognito i-a "daruit" un buchet de flori.:)) Acu,ca sa barfesc,stiu eu pe cineva apropiat echipei, care n-ar zice "nu" unui raport sentimental cu ada.O persoana cu "functie".:)

    Surprinzator ca pe pivot am ramas doar in 2 jucatoare.
    Parca se vorbea ca vor s-o ia pe portarul romanco-ucraineaca de cs marta.

    Cred ca fetele au vrut sa mearga putin sa se bronzeze pe litoralul romanesc,altfel ar fi putut accepta si sa mearga la ocna,acest techirghiol al maramuresului.
    Interesant faptul ca i-au prelungit vacanta paulei.A avut acelasi program precum ada nechita,care a venit din prima zi.

    Ca tot esti in fenomen ,si esti mai bine informat decat mine.Ai auzit ceva de niste infuzii de bani in club,pe linie privata?Tot nadajduiesc ca rds se va indura sa "indulceasca viata sociala"(ca sa-l citez pe schorsch)a echipei.Ca proiectu acesta sa aiba continuitate,trebuie sa se bazeze cat mai putin pe banii publici.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am fost la nici o alergare; foarte bine ca are fata admiratori; nu ma intereseaza barfele cu oficialii, desi stiu foarte clar ca Ada este o femeie absolut faina si nu cred ca ar da-o nimeni jos din brate
    pe pivot au mai ramas 4 jucatoare: Tomescu si Bondar acolo joaca daca e nevoie
    portarul a junioara I de la anul si va evolua la junioare; nu e nevoie de 50 de portari; e Smedescu, Ungureanu si Biti... Puscas va pleca la o alta echipa; Dumanska poate creste langa cele trei
    Paula are nevoile ei...
    nu stiu cine da bani, cati sau de ce... nici nu ma intereseaza

    RăspundețiȘtergere