vineri, 26 iulie 2013

Nu chemati critici de moda la nunta...

De ce te duci la nunta? In primul rând pentru ca esti invitat. Apoi, pentru ca persoana sau persoanele la care mergi au ceva in comun cu tine. Poate chiar transportul in comun. Daca nu ai nimic in comun si nici n-ai fost invitat, atunci sigur esti fotograf, cameraman, maestru de lumini, lumânare, staroste, Jack Daniel’s (de la domnul Jack Daniels himself:), popa sau patronul localului.
Cum te duci la nunta? Prin folosirea ambelor picioare, de preferinta mutate alternativ, nu concomitent. Unele fatuce isi inaugureaza rochia de nunta fix in acea zi. Atentie fetelor, in general locul vostru la masa este exact in dreptul in care sunt si picioarele meselor. Te poti duce cu taxi-ul, te poti duce cu masina proprie (bad idea!), te poti duce pe jos, sau flick-flack-uri pâna in sala, daca esti bohotz angajat (clown pentru cunoscatori).
Cum te imbraci la nunta? Clar, asta stiu. Cu haine. Indiferent in ce te imbraci, ceva o sa te deranjeze. Pentru ca trebuie sa pui pe tine lucruri incomode, lucruri strâmte sau foarte largi. Daca pui pe tine un ciucuras scurt, bati la ochi. Daca ai camasa cu mâneca scurta râd si eu de tine. Daca n-ai vesta poti avea esta (adica o vesta fara v). Oricum, criticii de moda vor comenta. Asa ca, e perfect daca nu inviti critici de moda la nunta si te duci cum vrei. Mai ales daca nu esti insurat.
Cum te incalti la nunta? Cu bascheti... cum altfel?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu