miercuri, 3 iulie 2013

Nu-mi iau femeie friguroasa

In primul rand asta inseamna ca are probleme cu circulatia sangelui. Ceea ce nu-i chiar periculos, dar nici cuser n-are cum sa fie. Inseamna si lipsa de miscare, lipsa de efort fizic, leniuca dragele mosului, nimic altceva. Foarte multe exemple pot da.
Iarna ai frigider natural langa tine si o factura serioasa la gaz. Plus plangeri repetate si sase dulapuri de haine groase. Asa, prin mai, iesi la o terasa, la maxim 22.00, cand te simti cel mai bine, musai sa te tirezi acasa ca ii este frig si ca bluza pe care o are deja nu mai e buna, chiar daca pare ca are o foca pe ea.
Vine vara... anotimpul ei preferat. Daca ploua trei zile la rand se plange ca e vara de doi bani. Ii place sa stea la soare (nici pentru lucrul acesta nu e nevoie de efort). Ii place sa se incalzeasca. In schimb, daca ti-e colega de birou, ai pus-o de-o smantana. Nu da drumul la aer conditionat ca mi-e frig, nu deschide geamul ca e curent... Sunt 28 de grade in incapere, dar ei asa ii este bine. Asta mi se intampla mie in fiecare zi la serviciu acum...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu