marți, 23 iulie 2013

Sa vina liliecii pe terenul de atletism...

Tot mai multi oameni stiu ca surplusul de burta nu ajuta la mai nimic. Daca excludem doar evitarea unei insolatii la nivelul sexului, burta nu are prea multe alte scopuri. Ea mai poate fi folosita pentru umor, dar de fiecare data nu burtosul râde, ci oamenii din preajma. Cea mai cunoscuta si utila varianta de a scapa de burta si de a pune in miscare niscaiva cioante este alergatul. Cum nu-ti vine sa alergi aiurea, prin tufe, pe strada sau pe Aleea nucilor de cocos albastre, te bagi la o alergare intr-un loc special amenajat.
Baimarenii se pot duce pe stadionul de atletism, unul care arata superb, ceva de genul grajd folosit in exces sau drum de tara cu petic verde in mijloc. Din fericire, acum doua saptamâni citeam in presa ca in urmatoarea saptamâna vom sti programul de alergare pe stadionul „Viorel Mateianu”, dar saptamâna asta inca nu se stie nimic.
Pâna atunci, mergem in grajd. E superb undeva dupa ora 20.00. Sunt, taticule, niste tântari altoiti cu vaca sau cu bivol (dupa caz), astfel incât, dupa ce ai terminat de alergat, instant, te-ai carat de-acolo. Altfel, ta calca tântarimea. Am auzit ca vor fi importati niste lilieci din alte zone, deoarece este un mamifer insectivor, care poate baga la matz chiar si 10 kilograme de tântari in decursul vietii.
Numai femelele inteapa, masculii se hranesc cu nectar de flori. Scopul pentru care femelele se hranesc cu sange este pentru a face rost de proteine pentru a depune ouale. Atunci când nu sunt in perioada de reproducere si femelele sunt bucuroase sa manânce doar nectar. Asadar, trebuie sa le convingem pe femele sa renunte le perioada de reproducere sau sa-i rugam pe lilieci sa haleasca doar femele (sau decât femele, cum ar zice ministrul Pricopie).

Un comentariu:

  1. Iti iei o banda de alergat si dai kg jos:)
    Parca e de datoria primariei ca prin drusal sau romprest,sa dea cu ceva substanta impotriva tantarilor.Au dat ori ba?
    Acu hai sa ne uitam la meciul stelei!:D Hai baietii!!

    RăspundețiȘtergere