marți, 30 iulie 2013

Perfect, faraaaa miiinneeeee

Tu esti vara mea. Nu vara-mea. Vara si marea... Party, Timisoara, sus pe toc... Mamaia, tataia si bunicul din partea nanasului cel mare, sa traiasca la multi ani. Muzica de sezon, aceeasi linie melodica, versuri schimbate. Spre exemplu, unii mizeaza pe mare... ceilalti mizeaza pe soare. Ori daca tu ai vara, ceilalti behaie despre seara, party, fete faine.
Ce dracu, ma... toate majoretele... Daca le-ar fi auzit Janis Joplin voma doua saptamani numai cocaina si Jack Daniels, chiar de la domnul Jack himself. Hai, sa nu ma arunc asa departe, ca minoretele habar n-au de Janis Joplin, c-a murit aia pe vremea cand ma nasteam eu si am deja un vapor de ani. Nu stiu de ce, dar cariera artistica a domnisoretelor de la noi incepe, in cele mai dese cazuri precum cea a Madonnei. Un mic avantaj pentru diva acum, cand isi alele pruncii de iubit de i se face rusine lu’ Lourdes, fii-sa, de iesit cu ma-sa pe strada. Baiul nu e aici, e in voce... ca de-aia nu este.
Sigur ca nu ma obliga nimeni sa ascult toate kkaturile. Cred ca o vara ar fi perfecta fara miiiiiineeeee... in drum spre maaarreeeeee.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu