luni, 8 iulie 2013

Freza de nunta... coafura vietii

Multe femei arata bine, la fel cum si multe femei arata subtirel. Depinde si de gusturi... Unul adora scheletele mobile de doi metri patrati de piele si-o roaba de oase, altul adora rubensienele, unul prefera tocilarele, altul adora prostovanele, ba chiar, mai nou, fara oprelisti, unul il adora pe altul. Treaba fiecaruia.
Am si eu o observatie, imbunatatita sau inrautatita in fiecare an. Stiu ca se fac nunti, ba chiar particip si eu la unele. Nu exagerat de des, pentru ca nu vreau sa lucrez pentru a merge la nunti. Mai am si alte lucruri de facut in viata mea. Sunt si chefuri majore, sunt botezuri, mai sunt scoli de terminat si banchete aferente.
Aproape de fiecare data, la astfel de ocazii, femeile cuceresc coaforul si lasa acolo bani grei. N-am treaba cu rochiile, n-am treaba cu pantofii (mori de râs dupa cinci ore de tocuri daca stai si te uiti ce fete fac), n-am treaba cu acareturile care apar pentru a suplimenta farmecul divei. Dar am treaba serioasa cu frezele. Fabulos... aproape la fiecare nunta vad cunostinte carora le sta de zeci de ori mai bine asa cum sunt tunse zi de zi decât (e bine domn ministru Pricopie?) cu frezele cu care apar. Coafuri incredibile, tone de fixativ, mii de feluri de gel, sclipici, pene, agrafe... Sincer, din 10 gagici maxim doua arata mai bine cu noua coafura. Maxim doua... Si din alea doua, una e mireasa... ca la aia n-ai voie sa comentezi.

2 comentarii:

  1. Mircea,trebuie sustinuta economia romaneasca!!!Money makes the world go round...
    Eu te-as completa cu altceva.Multe femei,zilnic folosesc tone de fond de ten..le ia o eternitate sa machieze/demachieze.Mai bine sa fi naturala.Parerea mea.
    Haioasa replica "sa lucrez pentru a merge la nunti":)))Apropo de mersu la nunti.Uneori,mergi cu ea la o nunta,deoarece e o "obligatie" pentru ea,iar dupa un timp daca te desparti de ea,contributia ta la nunta intra la "pierderi asumate:)
    Ai vazut,in w-e s-a organizat un mars al fetelor pe bicicleta,te incumeti sa organizezi pentru alpha male?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am fost la nicio nunta cu ea... cu niciuna. Am scapat. Eu nu am timp sa organizez nimic. Iar pentru baieti, sincer, nu e interesant. Am organizat de n ori drumuri cu bitza si mai mereu am fost eu si 3-4 prieteni. In rest, doar povesti. Trebuie sa ma gandesc, insa, de ce n-am fost la vreo nunta cu vreo prietena... mno, mi-ai dat de lucru, tocmai cand imi savuram egoismul:)

    RăspundețiȘtergere