luni, 1 iulie 2013

Care locurile 1-3? Mai slab ca sezonul trecut?

A fost prima zi in care HCM Baia Mare, echipa de fete, a iesit la treaba. Multe jucatoare si e clar, un lot mai bun decat anul trecut. Trecem pe modulul logic...
Obiectivul este clasarea pe unul din locurile 1-3
1. Sezonul trecut HCM a terminat pe locul 2 si a castigat Cupa Romaniei
2. Niciuna dintre jucatoarele importante nu a plecat de la echipa, daca luam in considerare faptul ca Eliza Buceschi va reveni la HCM (trebuie sa trateze un nou contract cu Valcea si nu cred ca o intereseaza - asta daca nu are ceva obligatii pe acolo)
3. HCM a adus trei jucatoare de lot national: Ungureanu, Nechita si Marin; doua jucatoare tinere de mare valoare, care au trecut si pe la lot: Tanasie si Chirila; o fosta componenta a nationalei Ungariei, cu multa experienta: Gabi Szucs
4. Oltchim si pleiada sa de vedete nu mai exista, desi locul 1 nu mai este ocupat
Atunci, cum iti propui o clasare 1-3 (locul 3 ar fi mai slab ca in sezonul trecut)?

Este evident ca nu exista nicio legatura intre emm si conducerea clubului de handbal. Site-ul oficial al clubului nu da aproape nicio informatie inainte de a aparea la emm. Nu ma intereseaza ca oamenii de acolo sunt harnici si fac treaba buna, ma intereseaza insa ca am prieteni care-si bat joc de restul presei din MM.

6 comentarii:

  1. fara suparare, ce informatie voiai sa dau? nu s-a stabilit un obiectiv.

    RăspundețiȘtergere
  2. n-ai tu treaba, Eci... Ungureanu la 2 noaptea, dupa ce scrie emm, fara sa fie semnat contractul; am nenumarate exemple, de aceea si eu si Tania si ceilalti ne bagam picioarele; site-ul oficial putea scrie doua randuri ca fetele se intrunesc astazi, la ora 17.00, la baza CSM (n-ai scris nimic) - am exemple ca nu le puteti duce; asta este, trebuie sa lucrez cu surse din tara sa aflu ce se intampla la HCM inainte sa citesc la emm (si asta se va termina candva)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai obiectivul(1-3) e in conformitate cu strategia clubului.Se stie, clubul are un plan pe 3 ani.Acesta e anul 1.Desigur,avem un lot ff bun.Totusi,sa nu uitam,ca exista o echipa ca si corona,care s-a intarit.Ramanem favorite la locul 1 in sezonul regulat.Acest loc 1,ne-ar conferi un avantaj in play-off.

    Cat priveste critica emm>site official.Am un exemplu in care site-ul official a fost inaintea emm.La tregerea la sorti a meciurilor din CL,(calificari)site-ul official a postat inaintea emm.:)Poate exceptia.:)

    Prin prisma faptului ca echipa se va numi MINAUR,cred ca cei de la site isi "fac bagajele" pentru relocarea pe minaur.ro:)Site-ul e mediocre.Nici arhiva la stiri nu au.

    Altceva mai important s-a intamplat azi.Dl Kotecz a fost prezent la emisiunea ramonei ioana pop,a zis la emm,ca maine sau poimane,eliza va semna cu MINAUR.Eliza era la emisiune,si a afirmat ca in proportie de 70-80% va semna cu Minaur.

    Apropo de presa din mm,e plina de oameni cu orgolii.Un oras cu 120.000,avem 100 de posturi tv(emm,maramures tv,tl+,axa,tara noastra tv + ziarmm tv online)In loc sa avem un post tv puternic,cu toate personalitatile sub acelasi post,avem fiecare "sef" pe parcela sa,ca e mica,ca e mare...La fel si cu presa scrisa.Avem ziare online si pe hartie,din acelasi motiv.Prea multe orgolii ca ziaristii sa fie sub un ziar sau 2 ziare.Dar asta e o alta discutie:)


    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-ti poti propune decat locul 1... ai terminat pe locul 2, ai adus jucatoare de top. Nu cred ca vom avea play-off. N-am nicio treaba cu emm, am si lucrat acolo la inceput. mie nu-mi place cum apreciaza oficialii clubului problema.
    nu cred, de asemenea, ca va exista un site comun. e foarte bine cum e acum, dar numai daca minaur.ro va fi actualizat cum trebuie
    nu e normal sa ai un singur post TV, chiar daca e orasul mic; oricum, din punctul meu de vedere, televiziunile locale nu conteaza in Romania (nu inseamna ca am dreptate). Nu e vorba de orgolii, prietene. Ar fi un orgoliu daca eu as reuza sa lucrez alaturi de niste "ziaristi"? Cunosc destui smecheri si hoti de doi lei in lumea presei... si-s satul de ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Kotecz e membru in liga profesionista de handbal,si mi-a spus cum se va juca sezonul urmator.Se va juca play-off intre primele 8 echipe si play-out intre ultimele 4 echipe.
    In play-off joaca locul 1 cu 8, 2 cu 7, 3 cu 6 si 4 cu 5.
    Se joaca 2 meciuri din 3, cu 2 meciuri acasa la echipa mai bine clasata in sezonul regulat.Apoi se joaca eliminatoriu pina in finala.
    Dam prea mare importanta unei declaratii.Pana la urma valoarea nsi terenu va determina locul final.
    Am mai vorbit despre site.Gasesc anormal ca echipa sa se numeasca MINAUR,iar cand fanii lu gyor,hypo si thuringer,sa intre pe google,sa le dea minaur.ro,si sa nu gaseasca nicio informatie deoarece informatiile is pe celalalt site.desigur ei nestiind ca echipa s-a numit hcm baia mare:)

    Stii si tu,ca exista multe dusmanii ,invidii intre ziaristi din baia mare.Suferim de "sefism".Ne place sa fim sefi.Oriunde,indiferent de cat de mic/mare ne este biroul.Nu zic sa existe neaparat un singur post tv sau ziar,insa nici atatea tv si ziare, intr-un oras atat de mic ca baia mare.

    Ti-ai pregatit intrebarile pentru conferinta de prezentare a adei?Sper s-o prezinte impreuna cu szucs.O sa fie precum o conferinta la Miss Univers:))

    RăspundețiȘtergere
  6. FRH schimba regulile jocului cum doreste; poate sa fie Kotecz membru oriunde; momentan, FRH organizeaza campionatul; scria undeva ca se joaca vreun baraj pentru locurile libere din LN? nu scria... dar se organizeaza unul si poate Galati ramane in LN - iar cu schimbari in timpul jocului ne-a obisnuit FRH de o gramada de ani
    echipa se va numi HCM Minaur, nu Minaur simplu - momentan, le zice HCM; daca s-a inscris la EHF cu HCM, asa ramane
    - de ce s-o prezinti doar pe Ada? Marin, Szucs, Chirila, Tanasie... fetele astea au vreun defect? toata lumea si e ok

    RăspundețiȘtergere