marți, 7 decembrie 2010

Stire de sport... construita


Urmeaza curatenia de iarna la Steaua... si acum dam legatura colegilor nostri de la xsport, mari gazetari. ei spun: conform unor surse care doresc sa-si prelugeasca anonimatul, becali nu mai este multumit. se stie insa ca becali nu a fost niciodata multumit, dar gratie surselor noastre aflam sigur ca acest lucru este perfect posibil. din fericire, este a treia generatie de surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, desi, conform jurnalismului liber, suntem in carti, ne-am documentat din trei surse.
Ce inseamna curatenie? insemna ca vor fi dati afara cinci jucatori; sau sase... e preferabil sa cauti un numar mai mare de jucatori, pentru ca peste o luna, cand cel putin unul dintre ei este dat afara, sa spui cu mandrie patriotica: asa cum noi am anuntat prima data si in exclusivitate, x a fost dat afara in cadrul curateniei de iarna. Nu mai conteaza ca ailalti cinci au ramas pe loc.
Pe cine dai afara? Te uiti atent si vezi ca sunt unii care au salarii mai mari. Te mai uiti si la cei care au jucat prost o vreme si despre care a zis becali ca sunt nu stiu cum si nu stiu ce. mai pui la socoteala care sunt oamenii lui Piturca, care sunt oamenii lui Ilie Dumitrescu, ai lui Edi Iordanescu si apoi ai lui Marius Lacatus, dar nu inainte de a cauta ce oameni ii plac lui Helmuth Duckadam, Narcis Raducan si Mihai Stoica. HAHAHAHA, asta n-o s-o faca nimeni. E prea mult de lucru. Mai bine iti baga sursele ceva pa gat.
Inca o faza faina: vei spune macar 30 de jucatori care urmeaza sa vina la steaua. De ce? pentru ca in zilele urmatoare, chiar saptamani, sa ne tot spui ca Steaua l-a ratat pe sughibughi, pe sugebine si pe fugebine. Desi Steaua n-a fost niciodata interesata de jucatorii aia.
Ce enervanta e presa din Romania (incepand cu mine):))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu