miercuri, 15 decembrie 2010

Serus, tu!

Inca de la inceput afla despre mine ca sunt bine sanatos desi sar pute si mai bine ce sa zic. Cand o fi fost fosta de lejea celuia mai rau numa bine ca mie mio fost mai bine decat rau.
Amu sed la lucru, dar mia hi tare musai sa mai si ies on pic pana afara cai destul de mandru si straluce soarele pa cer deti vine sa te gandesti ca carei mai de omenie lucru: ori de sezut intre pareti ori de iesit afara, tucuti soarele tau.
Tam fost luata o ciocolata da tare mam mirat ca am vazut ca so facut alba. Ma tem sa nu fie strâcata si sa no poti mânca ca stiu ca tâie iti place sa mânânci dulce. Mam uitat pa poptiros siam vazut ca are si miere in ie si tat felul de dracii: lecitina si vanilina. Apai io nu tare stiu ces acele, da bag de sama ca nor hi rele de le da si la prunci sa mânânce din ele. Ca nor hi strâcati de cap si aceia. De noi gatao iute tioi da si tie sa vezi cum ii desi tu poate nui vre numa so vezi ca poatei si manca o daraba de pofta.
Bine tu ca io am vrut sa te duc la o cofetarie si sati cumpar oaresce de acolo daca tat merem, dapai io nu stiu dei vre sa vi cu mine or de nui vre. Dei vre mia fi mai bine iara de nui vre nu mia fi fix ase de bine. Dara moi consola pa desara deoi mere la striptis. Dute tu, dapoi ce fete cu fetze impardonabile sunt pacolo, ca mam tat gândit io cum de la ie cela ce raspunde de ele pa ele. O fost una tare hâda si umflata pacolo si ave niste haine care mai descusute decât altele si cum sa face de sa tat invârte ie apai ase rochia ei sa exfolia neplacut si i sa videu chiloti pa dupa slanini ca tam zis ca o fo grasa si hâda. Apai nu tare miam dat io sama deo fo chiloti sau altecele ca tot negru so vazut orisicât teai fi fost fosta uitata. Bine tu ca de celelalte nici nu vreu sa fac vorbire preferând un simplu si suficient de eclatant: naspa!
No bine amu ca nu tare mai stiu ce sa scriu dara bag de sama cai vini sa vezi ca cum a hi ciocolata ceie si poate ca tia si place!
P.S. - Scuzami scrisul si eventualele greseli.

2 comentarii:

  1. Dragumieu mirce, nustiucum de teai ginit tu la mine, ca si io ma ginesc la tine citui zua de lunga si noaptea de lata. vinioi dara sa custulesc neste ciocolata de ceie, nui bai cai alba,ca si ase m-am hranit de cit negru am vazut in fata uachilor si la mine in pat.

    A ta pintu tatdeuna Liontina

    RăspundețiȘtergere
  2. Dapoi mai Mirciulica, daco fo grasa si hida trebuia so tavalesti pin faina. stii tu...iara cu ciocolata, de na vini Liontina so mince viu io...

    RăspundețiȘtergere