miercuri, 17 decembrie 2014

Sa va dau eu niste bani imprumut?

Iese Prunea si spune ca daca nu se dau in ianuarie banii de televizare, la revedere cu fotbalul din Romania. Bine, bai, managerul lui Peste, care sunt solutiile tale? Pentru banii de la televiziuni n-ai absolut niciun merit. Ce manager esti tu? Ce-ai facut sa aduci bani la club? Nu ajunge sa iesi la TV si sa spui ca n-ai. Sa constati ca mori...

Ma uit in Liga 1:
Ceahlaul nu numai ca nu mai are dupa ce bea apa, ba chiar e datoare vanduta
CFR Cluj are datorii caruta la jucatori, plus la terti. Iar Paskany s-a orientat catre TV-ul care nu-i al lui, a dat echipa care nu mai era a lui, si viziteaza cu Pontache Dubaiul care nu-i al lui.
Rapid este in insolventa, a dat pe toata lumea afara (de doua ori) si acum o ia pe un drum nou cu Dinu Gheorghe (un conducaror de club si vames care nu mi-a placut niciodata). Din pacate, si oamenii ca lumea de acolo se duc inainte de vreme.
Dinamo este in insolventa si cu toate ca Borcea a prejudiciat clubul cu milioane de Euro, clubul nu se constituie in parte la jaf si-l lasa pe Butelie sa se distreze in inchisoare.
Astra Giurgiu este una dintre echipele unde exista o aproximativa relaxare
Steaua are conducerea si seful de galerie dupa gratii.
Si sunt o gramada de exemple...

Superbitatile astea de cluburi nu mai pot face o ghidusie: nu mai pot schimba societatea. Adica nu mai e Dinamo, e SC Dinamo 1948 SA, nu mai e Steaua e FC Steaua UGSGSG SA, nu mai e Ceahlaul, e SC Pinalty Ceahlaul SA. Adica, ne luam jucatorii si banutii si ne ducem la o alta societate, iar pe asta cu datorii, da-o-n ma-sa, isi asuma statul pierderea banilor.

Sa fiu sincer, aproape ca nu ma intereseaza deloc daca se dau sau nu banii de televizare. Oricum nu ma uit la meciuri. Nici n-am unde. Digi nu le da si nici nu m-a intrebat daca as vrea sa le vad sau nu (macar daca as fi dispus sa platesc). Ca va avea Liga 1 doar 10 echipe, foarte bine, nici asta nu ma intereseaza. Si asa sunt slabe meciurile.
Taieti salarii, baieti... ajungeti la munca cinstita la cat poate oferi Romania. Mergeti la un club afara si vedeti ce face managementul si marketingul de acolo. Aia nu se ocupa cu schimbat de sigle si denumiri. Si nici nu locuiesc in acelasi loc cu Becali, Copos, Iancu si altii.

2 comentarii:

  1. Sunt spaniolă, dar acum lucrez pentru o bancă din Paris ca un împrumut pentru persoanele în nevoie și mă simt în stare să plătesc 3% din dobânzi
    Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin e-mailul nostru
    bancofinancial111@gmail.com sau prin WhatsApp: +29965657755

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt spaniolă, dar acum lucrez pentru o bancă din Paris ca un împrumut pentru persoanele în nevoie și mă simt în stare să plătesc 3% din dobânzi
    Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin e-mailul nostru
    bancofinancial111@gmail.com sau prin WhatsApp: +29965657755

    RăspundețiȘtergere