marți, 4 martie 2014

Se curata sticla...

Din start, ma doare-n basca de verdictul dat de judecatori in cazul oamenilor de fotbal. Cei opt au luat inchisoare cu executare si nu e treaba mea sa judec cazul, termenele, zilele, avocatii, banii de dat inapoi (ca-s multi). Ma intereseaza ce vad pe sticla acum si de asta, sincer, pot sa ma bucur. O sticla mai curata. Urechi mai curate.
Uite, Gica Popescu... fotbalist urias, nu poate nega nimeni asta. Nu-l cunosc ca om, nu-i cunosc nici programul, nu stiu nici ce platforma avea pentru presedintia FRF. Eu nu sunt fan Mircea Sandu, dimpotriva, si nici nu ma intereseaza ca Baia Mare l-ar fi votat pe Popescu (al doilea buctish intr-un singur an - de fapt in doua luni si cateva zile). Nu ma intereseaza nici ca la sub o ora dupa anuntarea sentintelor, prietenul Radu Tolas cerea pe fb: “Cei care voteaza mâine programul si echipa Gica Popescu trebuie sa boicoteze alegerile... Nu ne prezentam la vot!”
Sigur ca nu sunt de acord cu Radu si nici cu ceilalti care vor face asta, pentru ca data a fost fixata de multa vreme, oamenii si-au facut campanie electorala, Popescu oricum nu mai are cum candida... Insa, Sandu se poate replia si isi poate alege un alt om... De altfel, primul telefon pe care l-am primit astazi, dupa sentinta, de la un prieten comun cu Radu, exact asta am auzit: pariem ca nu va fi cvorum si se vor amana alegerile?
Daca as fi presedintele Romaniei (cred ca as fugi din tara), undeva inainte de Paste l-as gratia pe Gica Popescu. Asa cred eu ca ar trebui. Mai ales ca Popescu a si restituit banii pentru mizeria care a facut-o cu Bratu si inca acum multi ani. In rest, nu ma intereseaza. Eu nici nu stiu sa citesc banii pe care i-a luat oricare dintre Becali la vreun transfer.

Un comentariu:

  1. Sa stea frumusel dupa parnaie. Daca a trebuit sa fure sa suporte consecintele. Remuscarile sunt tardive.

    RăspundețiȘtergere