duminică, 13 decembrie 2009

Hai, mai, fetelor, jucati ce stiti


Simt o imensa dezamagire dupa meciul cu Spania. Nu ca ne-a batut, ci pentru ca am fost eliminati. In timpul meciului n-as fi putut convinge pe nimeni in lumea asta ca nu sunt misogin. Dar ne-a Raducu vine si spune ca nici nu mai poate gandi. Auzi, tata, nici pana acum n-ai facut-o. Vine time-out: hai, fetelor, ce-am vorbit? Cristina, tu n-ai facut bine acolo, de ce te grabesti? Si tu, Ramona, incearca sa ai mai multa grija acolo pe partea ta. 9 si 18 arunca la poarta, celelalte nu conteaza; iar 6 si 21 nici macar nu joaca. Il stiu pe Caba de la Minaur. Si stiu marea lui placere de a juca cu "zburator", cum spune supercrainicul de doi bani Dragos Cojocaru (care ne spune si in timpul meciului ca e musai sa batem). Dragos Bocanaciu n-are nici o treaba si tace. Bine face. Caba vrea zburator si musai sa facem cumva.

Radu Voina are la Oltchim un secund, Aurelian Rosca, considerat unul dintre cei mai buni din lume. Atunci, mai ales ca e sub nasul sau, de ce nu l-a luat la Mondiale? De ce? Caba are un pariu cu el insusi dupa Mondiale, pentru ca eu cred ca ambii antrenori vor fi dati afara. Vreau sa vad echipa cu care va face treaba si, mai mult, de la care nu va fi dat afara dupa mai putin de un an. In rest, nu ma intereseaza. Ii doresc succes.

Ma uit la echipa noastra. In afara de Lecusanu, care se poate retrage linistita de la Nationala, eu zic ca lucrurile pot merge bine. Cu echipa asta si cu un antrenor strain. Nordic de preferinta. Gatule! Bã!!!!!!! Sun-o, bã pe Anja Andersen, sun-o pe Marit Breivik, suna-l si pe Ciurburi al Norvegiei sau Danemarcei, dar lasa-ne cu antrenorii romani. Tadici ii badaran, dar ii cu o clasa si un vagon de dormit peste Voina.

Gatule, mai am o idee... pleaca, bà de la FRH... du-te cu toti maestrii combinatiilor de acolo - du-te, ai facut destule pentru handbal, odihneste-te... besh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu