joi, 24 martie 2016

Nu cred in oameni, nu cred nici in sfinti - dna Paula poate alege ce doreste

Oamenii, cand pleaca la drum, au aceleasi avantaje si dezavantaje, se spune. Evident ca e o prostie. Unii sunt mai talentati, altii mai putin, unii se nasc intr-o tara saraca, altii intr-o familie bogata, unii in plin desert, altii pe varf de munte. Nu sunt egali si nici n-au cum. Unii cresc, muncesc mai mult ca altii si ajung sa fie apreciati. Altii, nu se dezvolta suficient si raman departe.

Astazi, am fost la meciul dintre HCM Baia Mare si HCM Roman si am auzit zeci de oameni huiduind-o pe Paula Ungureanu. Cat se poate de vartos. Cu toate sinceritatea, nu am auzit in sala polivalenta de foarte multi ani o asemenea atitudine in defavoarea unei jucatoare care inca evolueaza pentru echipa ta. Ba, sa fiu sincer, nici nu cred ca am auzit vreodata in sala asa ceva.
Cat o priveste pe Paula Ungureanu, eu nu-i caut nici scuze, nici in coarne. Nu am facut-o niciodata. Cred ca, daca o intrebati, nici macar nu ma cunoaste dupa nume. Si nici nu are asta importanta.
Anul trecut, pe final, cineva a avut grija sa bage pe piata salariul pe care-l are Paula (nu ma intereseaza cat e), ba si o parte (sau toate) avantajele care decurg din contract. Unul confidential, pentru ca asa sunt toate. Cuantumul, indiferent cat de adevarat este, plus clauzele respective, au enervat la momentul respectiv.
Apoi, a venit meciul de la Brasov, unde evolutia Paulei (nu numai a ei) nu a fost deloc grozava. Si chestia asta a enervat, dar nici de aici n-a venit nicio scanteia. La doar doua zile dupa acest esec, Paula si Jezic au fost anuntate pe site-ul celor de la Digi ca ar fi semnat cu CSM Bucuresti. Ori nici Jezic nu jucase nimic in meciul de la Brasov. Dar cu ea nu are nimeni nimic. Mare greseala a fost acel anunt. Am scormonit putin si se pare ca informatia a fost data la Digi de un impresar. Ori asta a fost o gafa monumentala. Sau poate asa s-a dorit, nu stiu. Cert este ca Jezic putea semna lejer, fiind in ultimele sase luni de contract, in timp ce Paula nu, ea fiind inca un an sub contract. Chiar daca si-l va rezilia. Si mai cred ca o va face, pentru ca publicul va reactiona la fel, la fiecare meci.
Eu n-am nici doua cu dna Paula, pentru ca asa ii spun, desi mi-a spus sa-i zic Paula. Nu ma intereseaza nici daca merge la CSMB sau in alta parte. Este viata sa si optiunea sa. Nu stiu daca a primit bani in ultimele trei luni sau nu, si nici nu ma intereseaza. Cine ma cunoaste stie ca imi plac portarii de handbal si coordonatorii de joc. Am si multe haine de portar. Iar daca voi primi acel tricou proimis de dna Paula in vara, il voi purta cu placere (daca-mi va fi bun). Nu judec un om pentru ca a ales prost o data sau de doua ori. Poate nici n-a ales. Din pacate, in sportul asta din MM, acum, nu mai cred in oameni, nu mai cred nici in sfinti. Daca sunt!

2 comentarii:

  1. Nici eu nu nu mai cred in nimic. Dar nici nu cred ca o jucatoarea de asemenea valoare ar putea tranti un meci. Nu cred si gata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-i simplu sa crezi asa ceva. eu in ultimii trei ani mi-am ucis orice urma de naivitate insa

      Ștergere