sâmbătă, 5 martie 2016

Cât de trist e ca Paula si Katarina se duc la CSMB?

Eu nu sunt trist. Asta este viata de sportiv, azi esti aici, maine in alta parte. Pe Jezic nici macar nu am putut-o asimila inca. Paula, era una dintre jucatoarele care “incasa” cele mai multe aplauze la HCM inainte si in timpul meciurilor. Faptul ca a fost anuntata plecarea ei la CSMB va reduce mult din numarul aplauzelor. In mod cert vor mai pleca si alte jucatoare. Indiferent unde vor merge, putine dintre ele vor fi aplaudate in picioare cand se vor intoarce in Baia Mare la vreun meci. Asa cum a fost aplaudata Eliza Buceschi sau Steffen Stegavik. Sau cum va fi aplaudat Maricel Voinea ori de câte ori va veni in Baia Mare.

Personal, le doresc succes celor doua la CSMB. Stiu ca noi nu vom mai avea echipa care sa conteze cu adevarat. Nu cred, de fapt, nu e vorba de nu stiu. Acum vreo 7-8 luni Paula a promis un tricou al ei, bleu, fara sa o rog eu. S-a oferit. Am spus ca accept, dar numai daca ii fac si eu cadou un tricou. In octombrie am facut rost de un tricou de la CM din Danemarca (treaba mea cum) si i l-am oferit. Cu doua luni inainte de a incepe competitia. Acum este rândul ei. Insa nu voi suferi si nici nu voi proteste daca nu il voi primi si eu pe cel promis.

Nu stiu daca Baia Mare ofera cele mai bune conditii pentru performanta. Nu stiu daca sunt tabere la HCM, nu stiu cine cu cine e si de ce, nu stiu cat bea una sau daca este o alta cu probleme. Nici nu ma intereseaza. M-am saturat sa ma tot intrebe lumea pe strada ce am facut cu HCM-ul, sa ma sune sa verifice orice zvon, de parca eu le-as sti pe toate. Nu stiu nimic si nici nu ma mai intereseaza. Daca pleaca Paula si Katarina? Probabil ca da... De ce? Stiu ele mai bine de ce... Le voi huidui sau voi spune vorbe urâte? Nu... este problema lor. Insa am o pretentie pâna la finalul sezonului. Sa dea totul pentru HCM. N-am fost multumit la meciul cu Corona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu