marți, 10 februarie 2015

A fost sau n-a fost umilita Baia Mare de Gyor?

In ultimii 10 ani, Gyor a crescut pas cu pas si a ajuns la performante foarte frumoase. Anul acesta a pierdut un singur meci in cupele europene, acasa, cu Larvik. Sezonul trecut n-a pierdut niciun meci in Liga Campionilor si a castigat trofeul. Acum doua sezoane a castigat trofeul Ligii Campionilor si a pierdut un singur meci, acasa, cu Oltchim. Nu mai zic de finalele sau semifinalele jucate in ultimii ani.
Daca a pierdut doua meciuri in Liga Campionilor timp de trei ani, ce inseamna? Ca fiecare echipa care s-a intalnit cu Gyor a incasat o umilinta? Pana la urma, cine e Baia Mare sa bata pe Gyor? Abia s-a auzit de Baia Mare in Europa handbalistica (cea care conteaza) si asta mai ales datorita transferurilor facute, nu datorita rezultatelor din Liga. A contat mai mult venirea norvegiencei Camilla Herrem si a celor doua brazilience, a rusoaicelor, a tuturor celor nou venite sau a celor care au semnat prelungirea. Despre asta s-a vorbit si despre venirea lui Tiselj...
Faptul ca te bate Gyor nu este deloc o umilinta. Daca tu ai bate Gyor, atunci, cu certitudine, ar fi o mare realizare. Apropos de asta, Tone Tiselj spune ca a jucat de o gramada de ori cu Gyor si nu a invins-o niciodata. Ori omul asta a cucerit de doua ori Liga Campionilor.

Un comentariu:

  1. Nu trebuie sa exageram infringerea dar nici sa o minimizam
    Mircea, stii si tu unde este problema. S-au adus 9 jucatoare noi. De alt calibru pare-se. Dar mai mult zice-se. Totul pentru ca sa pierdem la fel de categoric ca anul trecut. In conditiile in care Gyo-ul a slabit. Si noi cica ne-am fi intarit.
    Eu personal n-as fi zis nimic, daca am fi pierdut la scor strins, dupa o lupta intensa, pe care n-am vazut-o insa...

    RăspundețiȘtergere