marți, 11 iunie 2013

Paula va semna sau nu

Ia sa vedem. Distractie. Citesc pe la 20.20 ca Paula vine la HCM. Direct ma uit pe site-ul clubului. Nu scrie nimic. Stiu ca emm nu este al meu si ca informatiile pe care le primesc ei sunt ceva mai rapide. Dar vreau sa verific. Si sun si eu sa vad care-i cioaca. Nu sun pe ciuriburi, ci pe cine trebuie. E deja ora 22.00 si ceva. Mi se spune ca s-au inteles cu Paula, dar ca n-au semnat. Si nu semnasera. Apoi, la 2.24 noaptea, pe site-ul clubului apare ca Paula vine la HCM. La 2.24 noaptea... Acum e deja alta zi si pariez ca Paula inca nu semnat niciun contract cu Baia Mare... Nu zic ca nu vine, zic ca inca nu a semnat. Si n-ar fi tocmai cuser sa nu fie asa, mai ales ca au aparut deja o gramada de declaratii. Lot HCM: Claudia Cetateanu, Mihaela Smedescu, Flavia Matei (insarcinata), Madalina Puscas, Paula Ungureanu (probabil) - portari; Andrada Maior Pasca, Sorina Popovici (insarcinata), Ana Maria Tanasie, Jenica Rudics - extrema stanga; Aneta Pirvut, Ada Nechita, Adriana Tamas - extrema dreapta; Laura Oltean, Oana Bondar, Andra Butulia, Ioana Negria, Renata Ghionea, Madalina Chirila - centru, Melinda Geiger - inter dreapta; Eliza Buceschi (daca ramane), Diana Puiu, Alexandra Ciunt, Reka Tamas, Luciana Marin, Gabriella Szucs - inter stanga; Cristina Sunea, Timeea Tatar, Cynthia Tomescu, Georgeta Dinis Virtic - pivot Aici avem 29 de jucatoare. Pe doua nu se poate conta, pentru ca sunt insarcinate. Sincer, nici nu cred ca vor ramane mai mult de 20 de jucatoare (si asa ar fi mult). Asta inseamna sapte locuri minus. Ce vad eu? Imprumuturi la echipe din prima liga, doar in prima liga (Deva, Cluj - ei da - Ploiesti, oriunde, numai sa joace). Pe cine? Ia sa vedem: Cine cred eu: Adriana Tamas, Madalina Puscas, Andra Butulia, Diana Puiu, Alexandra Ciunt, Cristina Sunea sau Cynthia Tomescu, Ioana Negria (probabil va pleca in strainatate). Cam asta e.

5 comentarii:

  1. Negria nu cred sa plece in strainatate.Are treburi imobiliare prin localitate.Eu zic ca cetateanu se cam...retrage.Cu smedescu si ungureanu,o sa vada poarta doar pe la 7m:)Puiu poate o dau la cluj,mai ales ca iubitul ei joaca la turda.La festivitate din centru vechi,era singura trista.O fi presimtit ca nu va mai avea spatiu sa joace.
    C-ai pomenit de site official al echipei.Dupa ce isi dau "rename" in Minaur,isi iau "bagajele" si se muta pe minaur.ro?Sincer,pe cat de util e site-ul actual,pe atat de neupgradat e...pe banner apare camellia hotea...ar fi nevoie de-un alt site.Daca jucam in grupele CL,daca intra suporterii adversi din CL,or sa fie suprinsi.Neplacut.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. prietene, in primul rand ma enerveaza ca nu te semnezi... (m-am calmat deja); apoi, raspund si io: Negria pleaca cu Andrei in Franta - se vor casatori (au oferte); Cetateanu nu se retrage; se va pregati, va sta in zona si... surpriza, va pregati portarii; Puiu e trista mereu... si la Oradea era trista; ea e fericita cand e cu Radu... site-ul are probleme cu upgrade-ul, dar este unul dintre putinele actualizat cat de cat; nu stiu ce vor face, dar cred ca vor pastra entitati diferite - ma straduiesc sa fiu cat se poate de corect si sper sa si reusesc; pana una alta, azi inca Ungureanu nu are vreo semnatura pe contractul cu Baia Mare

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata,m-am semnat.
    Apoi,sa le iau pe rand.De negria se pare ca am stiut gresit.Mea culpa.
    Tocmai tu ai spus.Va antrena portarii.Deci e in retragere.E de inteles,are 37 de ani.
    Cat despre Puiu.Jucatoarelor pe care se bazeaza conducerea,le-a prelungit contractul in ultima luna si jumatate.Nu tin minte sa fi vazut stirea care spunea ca I-a fost prelungit contractul.Poate tu stii altceva.

    Site-ul e actualizat,insa e old-fashion...nu e shiny.:)As gasi ciudat ca cele 2 echipe avand acelasi nume,insa sa aiba site-uri diferite...insa cum Romania e tara tuturor posibilitatilor(si nu America),n-as fi surprins sa se intample.

    Cat priveste Ungureanu.N-a semnat,insa ca fapt divers,am observant ca intre ce spune site-ul official si ce zic emaramures(ei avand o sursa beton,stim noi cine:) ) exista o diferenta contractuala.emm spune ca e 1 an + optiunea de prelungire pe alti 2,iar site-ul oficial zice ca-s 3 ani de contract.:)
    Altfel,ce zici,UEFA le arata usa Stelei?Daca as fu casa de pariuri din ro,as crea niste cote pentru acest caz.
    PS aducerea lui tanasie,l-a suparat rau pe o coleg de breasla de-al tau. http://www.youtube.com/watch?v=O19gGLPdNDA
    replici cam rautacioase la adresa fetei:)
    ofticos zalauan....

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-s detinatorul adevarului; insa am vorbit cu Onci si ea mi-a spus ca pleaca impreuna cu Andrei in Franta; sunt si amic cu Andrei. Banuiesc ca Biti va antrena portarii pentru ca pe Belu nu l-au mai anuntat ca ar fi nevoie de el. si mai cred ca se va pregati sa si intre daca e cazul. Puiu mai are contract un an... ea vrea sa stea aici pana la anul. Nu cred ca o sa vrea sa-l prelungeasca, mai ales ca am auzit ca si Eliza a semnat trei ani cu HCM (stadiu de zvon).
    Emm are stiri primite, dar e treaba lor; ideea este ca am si eu prietenii mei (nu neaparat din Baia Mare) si incerc sa informez cum pot; si pot cat de cat; in plus, sunt prieten cu mai multe jucatoare sau jucatori si asta e mai important decat cred unii.
    Paula cred ca va veni in Baia Mare si e foarte bune; varianta e mai degraba aia care i zucu tum 1+optiune; Paula este unul dintre cei mai buni portari din lume (nu cred ca duce lipsa de oferte si chiar mai bune financiar ca la HCM) - cred ca te-ai mira sa sti cati bani primeste aici, dar asta nu pot spune pentru ca n-am nici o hartie:)
    cand a venit aici Szucs, Tadici a spus la ziare ca a sfatuit-o chiar el sa vina aici, cand, de fapt, n-a scos-o din curva si alte din astea... uita-te cea a spus despre Czeczi cand a semnat cu Braila... treaba lui

    RăspundețiȘtergere
  5. Am inteles(partea cu negria).
    Ar fi f bine daca Eliza ar semna pe 3 ani.

    Cum ai spus si tu,fiind prieten cu majoritatea(sau toate) jucatoarelor de la hcm ,esti mai bine informat decat mine.Nu contest acest fapt.

    Capitolul Ungureanu.Pe gsp,am citit ca ar fi avut oferte la ferencvaors,corona si krim.Dupa parerea mea,2 factori au facut-o sa semneze cu baia mare.

    A..e mamica,are un copilas(daca nu gresesc nu are mai mult de 2 ani)iar mutarea intr-o tara straina nu e usor,cand ai un copil asa de mic.
    B.daca e adevarat c-a avut oferta si de la corona,desi e brasoveanca,a acceptat oferta hcm-ului,deoarece la 33 de ani,e una dintre putinele oportunitati sa mai joace in CL,mai ales cu o echipa romaneasca.

    Nu am prea inteles declaratia sa "am ales cu sufletul":) Cat priveste banii pe care ii ia de la baia mare,speculez ca n-a luat mult mai putin decat la valcea.Cineva mi-a soptit cat castiga Geiger.Nu stiu daca suma e adevarata,insa daca paula se apropie de acea suma,e un salariu decent raportat la salariile din handbalul feminin.

    Tadici nu e nicidecum un gentleman.Asadar nu ma astept sa zica ceva frumos despre szucs sau orice alta sportiva.Personal,szucs cred a dat party de fericire c-a scapat de crizele de nervi ale lui tadici.Nu e de mirare ca smedescu,chintoan,geiger si manea s-au retras de la nationala.

    In tot acest entuziasm generat in oras de rezultatele echipei +noile achizitii,mi-e sa nu patim ca oltchim..si sa ne trezim ingropati in datorii....deoarece dezamagirea oamenilor din oras va fi pe masura.Pe web,am citit comentariile unora care isi exprimau temerea de mai sus.

    Am auzit ca se mai duc tratative pentru aducerea unor jucatoare..ai auzit la fel?:)

    RăspundețiȘtergere