luni, 24 iunie 2013

Paula Ungureanu mi s-a parut trista

Am fost astazi la Primarie, acolo unde a fost prezentata Paula Ungureanu, portarul echipei nationale a Romaniei si, de azi, portarul HCM-ului din Baia Mare cel putin in viitorul sezon. A fost primarul, managerul jucatorei si Nicu Bud, presedintele clubului. Paula a venit impreuna cu managerul si cu Bud si a plecat imediat dupa prezentare si niste poze. Sincer, mie nu mi s-a parut deloc fericita Paula. La fel de adevarat este ca nu o cunosc deloc si habar n-am daca este sociabila sau retrasa (poate obosita). De aia nici nu e bine sa dau vreun verdict si nici nu-l dau. Dar trista tot mi s-a parut. Mai exact, n-am vazut bucurie pe chipul ei, n-a fost nici dialog serios, n-a fost nici un contract, nici un tricou cu HCM... Mi s-a parut mai degraba ca vizita lui Mon Dieu pe pamant.

L-am auzit pe presedintele Bud spunand ca este emotionat si ca el o cunoaste pe Paula doar de la TV si ca din astea. Nu poti spune ca presedintele de club asa ceva. Poti arata respect si altfel. Sa nu ma intelegeti gresit... o respect suficient pe Paula si sunt extrem de multumit ca a semnat cu Baia Mare.
Managerul ei a spus ca ambii sunt fericiti ca au venit in Baia Mare, ca accepta proiectul... au acceptat insa semnarea contractului pe un an, cu posibilitate pentru inca doi. Recunosc ca Paula putea merge pe alti bani in foarte multe alte locuri.
Eu am intrebat-o cat are contract si daca vine cu sotul ei. Astea au fost toate intrebarile. S-o ai pe Paula aici si sa nu intrebi nimic... asta e.
Sunt destul de convins ca o evolutie buna a HCM-ului in cupe, un titlu national si banii lauti la timp o vor face pe Paula sa ramana aici. Pentru ca public beton este. Plus ca la noi va fi plina sala si cu liga a doua daca jucam. La noi, publicul e flamand de performante.

Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu, Claudia Cetateanu (La Multi Ani - azi), Madalina Puscas - Andrada Maior Pasca, Ana Maria Tanasie, Jenica Rudics, Timeea Tatar, Geta Dinis Vartic, Cristina Sunea, Cynthia Tomescu, Luciana Marin, Gabriella Szucs, Diana Puiu, Alexandru Ciunt, Reka Tamas, poate si Eliza Buceschi, Laura Oltean, Renata Ghionea, Madalina Chirila, Ioana Negria, Melinda Geiger, Aneta Pirvut, Ada Nechita, Andra Butulia, Adriana Tamas

2 comentarii:

  1. Am vazut conferinta pe maramures tv.A zambit cand ai intrebat-o de sot si eventualul transfer la fc-ul.:)
    Cateva pareri facuta in urma vizionarii conferintei.
    1.Mi s-a parut ca la conferinta,la un moment dat s-ar fi saturat de monologul primarului.Ceva de genu "aoleu,dar cat mai vorbeste asta...."
    2.Ca si tine,nu o cunosc,insa pare o persoana care nu se exteriorizeaza public.Pe teren e mai expansiva.:)
    3.Daca eram la conferinta,as fi intrebat-o daca alegerea facuta,a tinut si de faptul ca are un copil mic,si I-ar fi fost dificil sa-l creasca intr-o tara straina.De exemplu.Totusi,bine ca n-au fost intrebari despre ce s-a intamplat la oltchim.
    4.Tare declaratia lui Bud,cea cu televizorul:).
    3 bis.as fi intrebat-o de ce doar 1+2 ,cumva acel 1,inseamna un semn de indoiala cu privire la proiectul baia mare.Mi-e teama ca acel 1 an de contract,e mai mult o precautie financiara(Caci sportive castigam titlu la pas),mai ales dupa problem cu banii de la oltchim.De genu "daca astia nu dau banu in mod corect,dupa 1 an.pa"
    Puteai s-o intrebi despre posibilii adversari din primul meci(tertnes,fleury,zagreb sau viborg),ce parere are despre acele echipe.Stiu,e o intrebare cliseu,insa prelungeai conferinta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. portarul nr. 1 in Romania; il ai la 5m si nimeni nu intreaba absolut nimic. si asa mi s-a parut ca am exagerat cu cele doua intrebari:)) punctul tau 3 bis mi se pare aproape de cea mai buna explicatie.

    RăspundețiȘtergere