joi, 3 februarie 2011

Ce fac de Valentine's Day?


Mai ales ca-i luni si e zi de târg in Somcuta Mare. Cam exact ceea ce am facut si pana acum. Nimic deosebit... Poate ca m-oi intâlni cu fata cu care m-am vazut de tencsgivingdei si ii voi face din nou un helouin. Adica o sa-i umplu curcanul. Daca stau bine si ma gândesc, cam toate zilele pe care le au americanii le-am servit si noi cu sprijinul fratilor de la PRO TV. Ei ne-o umflat in capete Valentine's Day, cu ei merge un Halloween.
Ce nu sarbatoareste romanul de la americani? Aud?... Hai, sa va vad, in prima zi de luni a lunii septembrie... Ce-i atunci, ce se intâmpla? Nu stiti nimic, nota 2, nu 4. Sit down, ciocoflenderilor. Este LABOR DAY... Putoare-day putem sarbatori, sa avem si liber, da ziua muncii din parti... pe 11 noiembrie, tot la americani, e ziua veteranilor; astia o fost intr-un milion de razboaie; ai nostri, mai sunt putini din ce-i ce-o luptat in al doilea razboi mondial; restul, pe frontul crâsmelor din toate tara, la canal cu pifanii, la culesul prunelor din gradina proprie cu tilicarii, la furatul tigarilor si petrolului de contrabanda.
Nu sarbatorim numai cand e de baut si de mancat. Mai nou vad ca sarbatorile au acelasi model, identic, indiferent ce este: trebuie sa-i faci cadou unei femei. De preferinta aia pe care o ai. Daca nu ai fa-ti rost de ea la Valentine's Day. Si-apoi ai pus-o de-un rântas tot anul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu