duminică, 6 februarie 2011

Cam mult Andersen...


Oltchim a batut Buducnost la limita. A jucat slab. A gresit enorm de mult, noroc ca si muntenegrencele au gresit la fel de mult. In plus, Tolnai a scos 20 de mingi... Multe dintre ele extrem de grele. Luati doua din mingile astea si sa vedem cine ar fi castigat... Nu asta este important.
Toata lumea vorbeste acum de Anja Andersen, nu de "ratatul" ala de Kovacs Peter. Si e urat. Comentatorii destul de jalnici cu laude nemasurate (transmisia a fost slaba de tot). Apoi citesc: am invatat de la Anja in trei zile cat in toata cariera, zice Steluta Luca. Dragu' tatii, dar de ce n-ai invatat pana acum nimic? Ai jucat si in Danemarca. E prea mult... Nu contest valoarea Anjei... e de trei zile la Valcea, n-ai ce face in trei zile. E victoria tuturor, inclusiv a lui Kovacs.
Anja le-a adus bucuria fetelor. Te bucuri ca joci slab? Ceva revitalizant a fost, de departe, evolutia Valentinei Ardean... incredibil de bine a evoluat... in decembrie am fost foarte dezamagit.
Neagu? Cristina Georgiana Neagu? Foarte departe de adevar. Un lider adevarat de echipa isi asuma riscuri. Nu sta aproape toate atacurile cu pase. A aruncat o singura data la poarta in 60 de minute. Vreau sa o vad pe Neagu ca decide meciuri, ca Bojana, ca Torstenson, ca Anja Andersen.
23 de jucatoare, Anja, Hutupan, Rosca, Torok Duca, doi medici, masori - enorm de multi bani... din jebul meu si al vostru; si o gramada de jucatoare foate bune care stau pe bara, pe bani multi... acestea ar trebui sa plece la alte echipe, sa joace... campionatul nostru este penibil acum... o gramada de blaturi si de meciuri la intelegere pentru sezoanele ce vin
Melinda cauta-ti echipa!
si HCM care pierde la Resita:)))))))))))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu