duminică, 2 ianuarie 2011

Iar am fugit...


La Multi Ani, tineret! Sa ai parte de lucruri frumoase in 2011. Zau, asa vreau eu!
N-am scris ieri nimic, pe 1 ianuarie, pentru ca aveam nevoie de ambele maini pentru a duce pahare cu apa la gura. N-am scris nimic pentru ca e nevoie sa ai si capul intreg la tine. N-am scris nimic pentru ca am fost liber, na... Ii suficient sa spun ca am stat doua ore intr-un local si am baut apa si suc de 320.000 lei vechi.
Duminica, zi frumoasa. Am fost la cros. Crosul Anului Nou, o intrecere de traditie deja, care a adunat cca 100 de pipalsi la start. Nu-i rau, dar sunteti puturosi... As fi vrut sa fie si mai multi. Mult mai multi. Au fost si copilasi, a fost si un domn de 86 de ani, Petcu cred ca se numeste. A fost si dl Iosif Hecko si fac pariu ca omul asta, la 74 de ani cati are (asa stiu eu) bate 90% din elevii de clasa a 12-a din oras pe 5.000 m. Si chiar nu glumesc... Bine, hai 89%, ca unii obezi isi fac rost de scutire de umilinta:)
Inainte de concurs mi-a fost prezentat un domn, care a concurat, culmea, chiar la categoria mea. Arthur Miklos a fost de patru ori campion national de maraton al Romaniei si mi-a dat cu traseul in cap. Mi-a dat o tura si am facut eu niste calcule la sfarsit si mi-am dat seama ca omul alearga de doua ori mai rapid ca mine. Bravo lui, oricum nu sunt eu vreun etalon.
Pe locul al doilea la categoria mea a fost Istvan Sebestyen, sportiv despre care am scris eu de o gramada de ori si care e multiplu campion national la orientare (de toate felurile). Cei doi, la care se adauga si Iuliu Grec (care a fost pe locul 2 la general) mi-au dat o tura. Bravo lor! Acuma, trebuie sa ma falesc ca am batut si eu cativa, sub 80 de ani (of course), am batut si copii, si doua fatuce care fac handbal de performanta (apoi ce performanta ii aia daca te bate la alergat pe mai putin de 5.000 m unul de 42 de ani, care anul trecut pe vremea asta avea 110 kile?).
Am castigat bani din sport: taxa de inscriere a fost 5 de lei, eu am primit 10 lei pentru locul 3. Fain... am prmit si diploma, si cupa, si dulciuri, chiar si un telefon de jucarie. M-am scos, am cu ceva ma juca anul asta (si ce strica).
Va astept pe toti la alergare! Bagati si sanatate in voi...

2 comentarii: