duminică, 11 iulie 2010

NU mergeti la Mara

Aseara am fost la terasa Hotelului Mara sa vad meciul pentru bronzul Mondialelor. Atmosfera nu avea cum sa fie grozava, atata vreme cat nu interesa mai pe nimeni ce se intampla acolo. Atata vreme cat era sambata si eu am gasit locuri la o masa (am stat singur) cu vedere foarte buna la televizor, chiar daca am ajuns prin minutul 3.
Din pacate, n-a interesat pe nimeni nici ca am ajuns eu la o masa, astfel ca n-am vazut piciorus de ospatar prin zona. Asa ca a trebuit sa merg eu la ei, dupa vreo 15-20 de minute, ba chiar mi-am permis astfel sa ratez si golul lui Cavani. Am cumparat o bere si baiatul de acolo mi-a spus ca n-are rest, dar mi-l aduce el. N-aveam de gand sa las nimic ciubuc, normal. Probabil nu trebuie sa va spun ca n-am mai vazut niciun rest, ca nu m-a cautat nimeni nici pana la finalul primei reprize si ca am plecat la pauza acasa.
Inca un motiv sa nu mergeti la Mara, pe terasa: va rup in doua tantarii... daca n-are Mara bani pentru o banala dezinsectie pe propria lor terasa (acele tufe dragute si apa de langa sunt brici pentru cresterea si ingrasarea tantarilor)... sau poate ca ne spune din nou Serviciul Ambient Urban de la Primaria Baia Mare ca anul acesta nu sunt tantari... au dreptate, nu mai sunt din aia normali, sunt din aia "altoiti cu vaca".

Un comentariu:

  1. vad ca esti un cetatean nemultumit oare e asa cum ai zis sau e cum vrei u deci????

    RăspundețiȘtergere