miercuri, 7 iulie 2010

Normal, nu?

Hotico are o echipa, FC Maramures Universitar Baia Mare. Bravo lui.. din mai. El da bani la o alta echipa, FC Baia Mare. A dat mestere, a dat... De ce? FC Baia Mare este in faliment, o stie Tribunalul. Mai trebuie sa dea verdictul final doar Curtea de Apel din Cluj. Jucatori de la FC Baia Mare pleaca la FC Maramures. Deocamdata sase: Somcherechi, Toma, Feraru, Achim, Negrea si Vasile Pop. O sa vina randul si altora, care vor semna in zile urmatoare. FC Maramures nu are datorii. Niciun leu, abia s-a infiintat. FC Baia Mare are garla datorii. Doua chestii: FC Maramures ar putea cumpara locul de la FC Baia Mare din Liga a II-a. Cu cat? Cu un Euro. Cumpara locul, nu fuzioneaza. A doua: FC Maramures poate fuziona cu Spicul Mocira si sa joace in C. Asta ar insemna ca nu mai avem echipa in B.

Minaur isi face societate pe actiuni. Aceeasi poveste. Nu moare Minaur, stati linistiti. In cel mai prost caz vor veni niste jucatori imprumutati.

2 comentarii:

  1. dar daca se trece la FC Maramures inseamna ca palmaresul si tot ceea ce tine de FC Baia Mare se pierde, nu? cine naiba isi poate dori una ca asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. e usor mai complicat aici; in ambele cazuri mai trebuie niste ghidusii de avocati

    RăspundețiȘtergere