marți, 23 martie 2010

Profesionalism de doi lei

Tribunalul Maramures a spus ca SC FC Baia Mare SA a intrat in procedura de faliment. Si nici nu avea ce sa faca, deoarece conform legii insolventei, societatea nu putea primi mai mult de trei ani pentru reorganizare. Iar anii astia au trecut. Societatea va apela la recurs, care va fi judecat la Curtea de Apel din Cluj. Este si aici o situatie speciala, deoarece au trecut trei ani, dar clubul a gasit niste resurse si poate trai, iar statul roman (principalul creditor) are sanse sa-si recupereze piticii de la ceva care exista, nu sa piarda tot de la ceva care n-ar mai exista.
Ma deranjeaza profesionalismul unora. Cum ar fi Consiliul Local. Care trebuie sa aiba si o comisie juridica pe acolo. Si care trebuie sa spuna: tovarasilor, nu votati asta ca o albiti. Asa cum a fost si cu Horea 46A, pentru care Anghel este acum in inchisoare. Asa si pentru FC. Adica: ei au aprobat 2 miliarde lei vechi, consilierul Radu Stef a atacat in contencios, iar cei de acolo i-au dat dreptate. Asa ca trebuie date inapoi cele doua miliarde. De unde si-au gasit dragii de consilieri sa scoate piticii pe care ei i-au aprobat, fara a fi constransi de cineva? De la FC Baia Mare, normal. De ce sa nu plateasca ei, pentru ca ei au votat?
Mai e ceva care ma enerveaza. Cum s-a vazut ca Dan Hotico da niste banuti, hop lumea pe el. De parca ar fi miliardar. Zice Hotico: "a venit unul la mine, care e pompier acum, si care a jucat la FC, spunandu-mi ca a castigat nu stiu ce memoriu. Nu-s bani multi, dar de ce la mine"? Da, mai tatuca, de ce nu ti-ai rezolvat cu Andronic treaba asta, de ce apari si tu dupa 20 de ani? Nu exclud ca ai avea dreptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu