miercuri, 8 iulie 2009

Io, io, ce-am zâs?


Ieri am zâs cã s-or sfãdi. Si asa este astazi. Vlasin se cearta cu Zetea. Zetea zice ca nici nu stie cum arata contractul lui Batin, desi exista un asemenea contract. Dar ii musai sa-l vada si el. Bala este inspirat. S-a dus in concediu. Vlasin are contractul si nu vrea sa-l arate lui Zetea, pentru ca, zice el, Zetea n-are nicio treaba cu clubul de fotbal.
Ceva ce stiu eu. Cineva de la FC stie tot despre transferul lui Batin. Altcineva a fost informat. Cel informat s-a apucat si el sa infirmeze, la randul lui, dar nu unde trebuie. Si a spus si ceea ce nu trebuie.
Oamenii astia se vor certa in continuare. Vlasin e suparat ca Zetea n-a putut scoate mai mult de 500 de milioane de la CJ (impozabili, mestere), e suparat ca n-a fost prezent la mai nimic pana acum si mai e suparat ca n-a facut rost de nimic. Zetea ii suparat pe Vlasin pentru ca nu-l informeaza tot ce misca in zona. Oamenii astia au un cu totul alt rol decat ala de a se sfadi. Daca Zetea nu face rost de nimic, nu-i nevoie de el. Dar ii reprezentatul CJ. Daca Vlasin face rost de ceva e nevoie de el. Viceversa e valabila. Mi se pare ca avem de-a face cu doi prunci care se sfadesc de la o inghetata. Baiul ii ca inghetata asta aduce multa imagine. DAR, ATENTIE... Aduce imagine numai daca o faci sa mearga bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu