vineri, 30 ianuarie 2009

Poveste cu serus

Inca de la inceput afla despre mine ca sunt bine sanatos desi sar pute si mai bine ce sa zic. Cand o fi fost fosta de lejea celuia mai rau numa bine ca mnie mio fost mai bine.
Amu sed la lucru, dar mia hi tare musai sa mai si ies on pic pana afara cai destul de mandru si straluce soarele pa cer deti vine sa te gandesti ca carei mai de omenie lucru: ori de sezut intre pareti ori de iesit afara, tucuti soarele tau.
Tam fost luata o ciocolata da tare mam mirat ca am vazut ca so facut alba. Ma tem sa nu hie stracata si sa no poti manca ca stiu ca taie iti place sa mananci dulce. Mam uitat pa poptiros siam vazut ca are si miere in ie si tat felul de dracii: lecitina si vanilina. Apai io nu tare stiu ces acele, da bag de sama ca nor hi rele de le da si la prunci sa manance din iele. Ca nor hi stracati de cap si aceia. De noi gatao iute tioi da si tie sa vezi cum ii desi tu poate nui vre numa so vezi ca poatei si manca o daraba de pofta.
Bine tu ca io am vrut sa te duc la o cofetarie si sati cumpar oaresce de acolo daca tat merem, dapai io nu stiu dei vre sa vi cu mine or de nui vre. Dei vre mia hi mai bine iara de nui vre nu mia hi fix ase de bine. Dara moi consola pa desara deoi mere la striptis. Dute tu, dapoi ce fete cu fetze impardonabile sunt pacolo, ca mam tat gandit io cum de la ie cela ce raspunde de ele pa ele. O fost una tare hada si umflata pacolo si ave niste haine care mai descusute decat altele si cum sa face de sa tat invarte ie apai ase pare la rochia ei ca sa exfoliaza neplacut si i sa videu chiloti pa dupa grasimi ca tam zis ca o fo grasa si hada. Apai nu tare miam dat io sama deo fo chiloti sau altecele ca tot negru so vazut orisicat teai fi fost fosta uitata. Bine tu ca de celelalte nici nu vreu sa fac vorbire preferand un simplu si suficient de eclatant: naspa!
No bine amu ca nu tare mai stiu ce sa scriu dara bag de sama cai vini sa vezi ca cum a hi ciocolata ceie si poate ca ta si place!
P.S. - Scuzami scrisul si eventualele greseli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu