joi, 10 martie 2016

Aruncam zvonuri - are HCM viitor?

Interesant. Intr-o zi, cineva mi-a spus salariul unei jucatoare de la HCM. Apoi, al alteia si al unei a treia. Fara sa intreb (niciodata n-am intrebat, nu ma intereseaza). M-am gandit ca sunt vreun privilegiat. A urmat primul meci la sala, unde alti trei oameni au venit sa-mi spuna ca nu e normal ca jucatoarea cu pricina sa aiba salariul ala. Eu le-am spus ca nu e asa si ei mi-au raspuns ceva de genul: “cum, ca doar ala mi-a zis”. Culmea, acelasi om (n-a fost vorba de o discutie in grup). N-am stiut de ce, dar mie mi s-a parut o comanda.
Dupa meciul de la Brasov, au umblat o sute de mii de povesti in oras. Ca a fost blat, ca 80% din fete nu si-am mai aparat sansele corect, ca sotul uneia dintre jucatoare a pariat sume importante pe victoria Coronei, ca si asa nu mai crede nimeni in nimic. Iar mi s-a parut o comanda de aruncat zvonuri pe piata. Nu stiu daca este asa.
La doar doua zile dupa meciul cu Brasov, a aparut la Digi informatia ca Paula si Jezic se vor duce la CSM Bucuresti. Cluburile n-au anuntat nimic (nici pana acum), iar faptul ca informatia a fost data la doar doua zile dupa un joc in care HCM a pierdut titlul de campioana, iar mi se pare o poveste aruncata voit pe piata, care a fost preluata de mai toata lumea.
Astazi, m-a intalnit cu un domn, care mi-a spus lucruri interesante si ca este convins ca zvonurile astea exista pentru ca se vrea ca acestea sa existe.

Ce spune azi Dolcesport
Handbalistele vicecampioanei sunt neplatite in 2016, fiind inregistrate 4-5 salarii restante, astfel ca majoritatea va parasi echipa la finalul actualei stagiuni, la fel urmând a proceda si directorul sportiv Daniel Kotecz. Surse oficiale au precizat pentru News.ro ca jucatoarele au de primit 4-5 salarii restante, “in functie de contractul fiecareia”, iar pe 2016 nu au fost inca platite. Restantele totale ar fi de circa 500.000 de euro pâna in prezent, darmite cât se mai aduna pâna la finalul sezonului.
Allison Pineau a anuntat deja oficial despre plecarea sa la Brest, cu care a semnat pe doua sezoane, olandeza Lois Abbingh a semnat cu Issy Paris tot pe doi ani, in timp ce portarul Paula Ungureanu, titulara si la nationala, a cerut rezilierea contractului valabil inca un sezon, incepând cu 1 iulie 2016, când cel mai probabil se va alatura campioanei CSM Bucuresti.

Aflata cu nationala la Cluj-Napoca, Paula Ungureanu a refuzat sa raspunda privind noua intelegere cu CSM Bucuresti, motivând ca se afla la o actiune a reprezentativei.

2 comentarii:

  1. Na bun, si cine e acea persoana misterioasa care tot arunca asa cu zvonurile?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Tu esti
    căutând oportunitatea de a-ți vinde rinichii pentru bani din cauza asta
    defalcare financiară și nu știu ce să faceți, atunci contactați-ne
    astăzi și vă vom oferi o cantitate bună pentru rinichi. Numele meu este
    Doctorul Daniel este un nefrologist la Centrul Medical UBTH. Ne
    clinica specializata in chirurgia rinichilor si avem de-a face cu piata
    și transplantul de rinichi cu un donator corespunzător.
    Suntem în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia. Daca esti
    care sunt interesați să cumpere sau să cumpere rinichi, vă rugăm să nu ezitați să
    contactați-ne prin e-mail.

    Email: Doctordaniel95@outlook.com sau Doctordanielben@gmail.com
    Whatsapp: +2349028230916

    Toate cele bune.
    Dr. Daniel.

    RăspundețiȘtergere